Gå til indholdBøger / faglitteratur

Det gør ondt i maven, mor : skab mere nærvær, mindre stress og smukke øjeblikke med dit barn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

195 sider

Udgivet

2018

Ophav

Iben Sandahl(forfatter)

Sarah Zobel(forfatter)

Trine Baadsgaard(redaktør)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for forældre


Beskrivelse


Forældreguide til hvordan man opnår et tæt og ligeværdigt forhold til sine børn ved hjælp af nærvær, aktiv lytning og empatisk adfærd


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. jul. 2018

af

af

Grethe Lorentzen

d. 31. jul. 2018

Forældreguide om at at skabe en tæt og dyb kontakt mellem forældre og børn.

Hvis du vil have en dyb kontakt med dine børn, må du forholde dig til din egen følelsesmæssige arv fra barndommen, de ømme punkter, og den ubevidste del af forældreskabet, forklarer forfatterne. De giver råd om hvordan et ligeværdigt og tæt forhold til børnene opnås. De fortæller om deres egne barndomsoplevelser, om deres liv med børnene og giver eksempler fra psykologisk praksis. De pointerer bl.a. betydningen af nærvær, aktiv lytning, empatisk adfærd, leg, fysisk kontakt og mindfulness-øvelser med børnene. De kommer også omkring emner som børnenes adfærd på sociale medier, disciplin, værdier, konflikter og rammer om et godt børneliv. Til slut opsummeres deres budskaber. Forfatterne er mødre, og henholdsvis psykolog og psykoterapeut.

Du skal ikke bare "fixe det", overhøre det, eller lade dine egne personlige frustrationer tage dagsordenen, men gå i øjenhøjde med dine børn. Det er de centrale budskaber i denne gode fortælling om et nært forhold mellem forældre og børn. Hvor svært det kan være i en hektisk hverdag illustrerer forfatterne selv med deres personlige historier.

Glade børn med højt selvværdGlade børn med kærlighed og grænser


giver anvisninger på, hvordan forældre kan kommunikere med deres børn for at styrke deres selvværd. Glade børn med kærlighed og grænser er en forældrebog, som giver gode råd til usikre forældreGlade børn med højt selvværd giver anvisninger på, hvordan forældre kan kommunikere med deres børn for at styrke deres selvværd. er en forældrebog, som giver gode råd til usikre forældre.


P [online]

d. 10. okt. 2018

af

af

Majken Skjølstrup

d. 10. okt. 2018Informationer og udgaver

2018

Bog

Iben Sandahl

Gyldendal, 1. udgave

2018

Ebog

Iben Sandahl

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

Iben Sandahl

Gyldendal

2018

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Gyldendal