Gå til indholdBøger / faglitteratur

Det gode tankesæt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

83 sider: ill

Udgivet

2016

Ophav

Søren Back Svendsen(illustrator)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for læreruddannelse


Beskrivelse


Ideer, værktøjer og anvisninger til, hvordan læreren kan udvikle det gode tankesæt og den gode holdning, der giver stor effekt i forhold til elevernes læringsudbytte og -potentiale


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. dec. 2016

Denne udgivelse viser undervisere, hvordan de kan arbejde med elevers læring og læringstilgange ud fra idéerne om det gode tankesæt. Bogen har relevans for grundskolens lærere og pædagoger samt på lærer- og pædagoguddannelserne.

Bogen indledes med at forklare og definere det gode tankesæt, som danner udgangspunkt for dynamisk læring og er kendetegnet ved en tro på, at intelligens kan udvikle sig. Dernæst gives idéer og redskaber til arbejdet med det gode tankesæt i henholdsvis klassen, hos eleven og hos læreren selv. De mange redskaber kan downloades hos forlaget og redigeres, så de passer til lærerens ønsker.

Lene Skovbo Heckmann er altid garant for positive og inspirerende bøger med velfungerende, letanvendelige pædagogiske værktøjer til grundskolens undervisere. Det gælder også denne udgivelse, som varmt kan anbefales.

Vil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmålNøglen til læring


Synlig læring og læringens anatomi


. Derudover kan titler af andre forfattere som Nøglen til læring og Synlig læring og læringens anatomi anbefales som supplerende læsningVil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmål. Derudover kan titler af andre forfattere som og Synlig læring og læringens anatomi anbefales som supplerende læsningVil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmål. Derudover kan titler af andre forfattere som Nøglen til læring og anbefales som supplerende læsning.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 22. feb. 2017

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 22. feb. 2017Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Søren Back Svendsen

Dafolo, 1. udgave

2016

Ebog

Illustrator: Søren Back Svendsen

Dafolo, 1. udgave