Bøger / skønlitteratur / roman

Det forsvundne tegn


Beskrivelse


Symbolforskeren Robert Langdon jagter frimurernes skjulte skat, der er et hemmeligt ord, der kan give menneskeheden uanede kræfter.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2009

af

af

Michael Olsen

d. 5. nov. 2009

Målgruppen for bogen Det forsvundne tegn er enorm. Alle og enhver kender efterhånden Dan Browns navn, og rigtig mange læste i sin tid med stor fornøjelse bøgerne Da Vinci mysteriet og Engle og dæmoner af samme forfatter. Disse mennesker vil sandsynligvis stå på spring for at læse også denne bog, og der må langt de fleste steder allerede være en del forhåndsreserveringer på Det forsvundne tegn.

Endnu engang følger vi symbolforskeren Robert Langdon, der denne gang bliver tvunget ud i en hæsblæsende skattejagt, hvor målet er frimurernes skjulte skat i form af et ord, der skulle kunne give menneskeheden uanede kræfter. Selvfølgelig er der rigtig mange gåder, som bliver præsenteret for læseren, så man kan forsøge at gætte med. Bogen har det meste af tiden en stigende spændingskurve, der desværre topper omkring 50 sider før bogens slutning. Så de sidste 40-50 sider føles tamme i forhold til resten af bogen.

Har man læst de Da Vinci mysteriet eller Engle og dæmoner, så er der ikke rigtig noget nyt at hente i denne her. Historien følger samme skabelon, men det virker jo.

Det forsvundne tegn er tredje bog om symbolforskeren Robert Langdon, og bogen følger samme skabelon som de forrige bøger. Men det vil ikke forhindre bogen i at blive et hit. Der vil sandsynligvis være mange forudbestillinger allerede på de fleste biblioteker. Så spørgsmålet er ikke, om denne bog skal købes eller ej, men snarere, i hvor mange eksemplarer, man skal anskaffe bogen.


litteratursiden.dk

d. 7. dec. 2009

af

af

Arne Larsen

d. 7. dec. 2009

Et gensyn med Harvard-professoren Robert Langdon der byder på alt, hvad man kan ønske sig af frimurerhemmeligheder, skjulte tegn og gemte skatte. Symbolforskeren Robert Langdon bliver inviteret til Wa...


litteratursiden.dk

d. 16. jan. 2010

af

af

Michael Krarup

d. 16. jan. 2010

Bare han dog kunne skrive og ikke bare belære med detaljer! Jeg nåede til side 220 og følte mig så belært om alle mulige småting, som blev slået stort op, at det stod op i halsen på mig. Brown har sik...


Jyllands-posten

d. 16. nov. 2009

af

af

Jakob Levinsen

d. 16. nov. 2009


Weekendavisen

d. 27. nov. 2009

af

af

Lars Bonnevie

d. 27. nov. 2009


Kristeligt dagblad

d. 14. nov. 2009

af

af

Michael Bach Henriksen

d. 14. nov. 2009


Børsen

d. 16. nov. 2009

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 16. nov. 2009