Gå til indholdDet forsvundne bibliotek


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

335 sider

Udgivet

2014

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2014


Beskrivelse


En hemmelig gren af CIA eftersøger en oldgammel vidensbank, glemt siden Alexander den Stores tid. Computerspecialist Anders Kloder er med på holdet, men bliver kidnappet af en russisk rigmand der har iværksat sin egen eftersøgning. Så nu går den vilde skattejagt


Anmeldelser (4)


29. sep. 2014

Spændingsroman for eventyrlystne læsere, der her kan følge opklaringen af et oldgammelt mysterium. Ikke mindst mandlige læsere kan fornøje sig med bogens fokus på handling og mindre på personkarakteristik, og ganske uforpligtende følge den vilde skattejagt verden rundt. Fængende omslag.

Der er tempo på denne historie, der handler om løsningen af gåden om en urgammel vidensbank, der har været glemt siden Aristoteles' og Alexander den Stores tid. Computerspecialist Anders Kloder arbejder med sagen for en hemmelig CIA-gren, men bliver kidnappet af en russisk rigmand til samme formål, og den vilde skattejagt går verden rundt i selskab med en smuk, mystisk kvinde. Forfatterens store ordforråd anvendes ikke altid på helt traditionel eller korrekt vis, og bogen er fuld af særprægede orddelinger som fx "næv-neværdige", "kred-sende".

Kan foreslås til tørløbne fans af Wilbur Smith, Clive Cussler og lign. Dan Browns læsere kunne også være i målgruppe. Filmene om Indiana Jones og Nu går den vilde skattejagt er i samme genre. Selvstændig fortsættelse af Det 14. punkt, 2009.

Spændingsroman, der er en uafhængig fortsættelse af Det 14. punkt. Bogen kommer rundt i mange lande og rummer foruden action noget mystik, historie, arkæologi, CIA-hemmeligheder og en sexet kvinde. Bogens mange sprogfejl er irriterende, men den er hurtigt læst, og man får et par timers tempofyldt underholdning uden den store dybde.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2014-10-28

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2014-10-09

Himmelskibet

Af

Morten Greis Petersen

Nr. 43 (2015)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Ebog

2022

Ebog

2014

Punktskrift

2017

Bog

2014