Gå til indholdDet forladte hus


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

428 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Hvad foregår der i en forladt lærerbolig på en high school i Indiana, hvor to elever findes myrdet på blodig og spektakulær vis? Den retsmedicinske rekonstruktør Rory Moore får sin sag for. For fans af blodige spændingsromaner


Anmeldelser (1)


10. nov. 2020

Hvad foregår der i en forladt lærerbolig på en high school i Indiana, hvor to elever findes myrdet på blodig og spektakulær vis? Den retsmedicinske rekonstruktør Rory Moore får sin sag for. For fans af blodige spændingsromaner.

Rory Moore er kvik og vedholdende. I kombination med hendes autisme og OCD gør det hende i stand til at løse sager, som politiet ellers har opgivet. Her drejer det sig om nedslagtningen sidste sommer af et par gymnasieelever fra en seriøs high school. En mobbet lærer er blev dømt for mordene, men er sidenhen blevet invalid efter et mislykket selvmordsforsøg, og ved det forladte hus har tre elever nu begået selvmord. Noget hænger altså ikke sammen i den tidligere efterforskning, og heller ikke dybdeborende journalister kan finde sagens rette sammenhæng. Med livet som indsats nærmer Rory og hendes psykologkæreste Lane Phillips sig det usunde miljø omkring lærere og elever. Anden del i serien om Moore og Philips, hvor den første er Kvinden i mørket


Rory Moore er kvik og vedholdende. I kombination med hendes autisme og OCD gør det hende i stand til at løse sager, som politiet ellers har opgivet. Her drejer det sig om nedslagtningen sidste sommer af et par gymnasieelever fra en seriøs high school. En mobbet lærer er blev dømt for mordene, men er sidenhen blevet invalid efter et mislykket selvmordsforsøg, og ved det forladte hus har tre elever nu begået selvmord. Noget hænger altså ikke sammen i den tidligere efterforskning, og heller ikke dybdeborende journalister kan finde sagens rette sammenhæng. Med livet som indsats nærmer Rory og hendes psykologkæreste Lane Phillips sig det usunde miljø omkring lærere og elever. Anden del i serien om Moore og Philips, hvor den første er Kvinden i mørket.

Dramatisk spændingsroman med mange psykologiske spor, der efterhånden løber sammen i et voldsomt slutspil. Ind imellem lidt lang i spyttet, når der bliver samlet op i forbindelse med skift i synsvinkel, men alt i alt holder spændingen det meste ad vejen.

Det psykologiske spil kan minde om forfattere som fx Fiona Barton, Lisa Jewell og B. A. Paris, men Charlie Donlea har flere eksplicitte voldelige scener.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020