Gå til indholdBøger / faglitteratur

Det fælles i naturfagene : fra indskoling til prøve i 9. klasse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

165 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for læreruddannelse


Beskrivelse


Om undervisning i kompetenceområderne undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation fra indskolingen til 9. klasse. Desuden eksempler på undervisningsforløb på tværs af naturfagene i udskolingen


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. mar. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 8. mar. 2018

Undervisning i naturfagene i grundskolen går på tværs af fagene og er noget helt andet nu end for blot få år siden. Denne bog fortæller hvorledes dette kan ske via fokus på undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation. For lærerstuderende og grundskolens lærere.

Bogen er delt i to dele. Den første del er den mere teoretiske del, der fortæller om undervisning i kompetenceområderne undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation fra indskolingen til 9. klasse. Anden del er mere praktisk orienteret med eksempler på undervisningsforløb på tværs af naturfagene i udskolingen.

Det er en både velskrevet og engagerende udgivelse for naturfags-undervisere. En udgivelse som inspirerer til at arbejde på tværs af fagene og som hjælper processen godt på vej. En meget anbefalelsesværdig bog.

Der udgives en del litteratur med fokus på naturfagsdidaktik, som det vil være oplagt at læse sammen med denne udgivelse. Eksempelvis titlerne Guide til fælles mål i naturfagFagdidaktik i naturfag


og Fagdidaktik i naturfagDer udgives en del litteratur med fokus på naturfagsdidaktik, som det vil være oplagt at læse sammen med denne udgivelse. Eksempelvis titlerne Guide til fælles mål i naturfag og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 15. jun. 2018

af

af

Steen Ehlers

d. 15. jun. 2018


MONA

2018, nr. 4

af

af

Sanne Schnell Nielsen

2018, nr. 4Informationer og udgaver

2018

Bog

Illustrator: Thea Rytter

Samfundslitteratur, 1. udgave