Gå til indholdDet er alle mod alle, Vera


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

46 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Vera er vild med Otto. Både i skolen og til rollespil. Han smiler altid til hende. Men er han vild med hende? Det vil Vera gerne vide. Til rollespil møder Vera den mystiske heks. Heksen lover Vera en drøm, som kan give svar på spørgsmålet. For børn fra 9 år


Anmeldelser (1)


15. jul. 2022

Vera er vild med Otto. Både i skolen og til rollespil. Han smiler altid til hende. Men er han vild med hende? Det vil Vera gerne vide. Til rollespil møder Vera den mystiske heks. Heksen lover Vera en drøm, som kan give svar på spørgsmålet. For børn fra 9 år.

Serien "Den gode konges væbnere" indeholder fire bøger om fire venner, som sammen går til rollespil. Alle fire børn har forskellige problemer, de kæmper med. Men når de er til rollespil ude i skoven, oplever de hver for sig at møde en portal til en anden verden. Bag portalen møder de en heks fra gamle dage, som kan hjælpe dem med deres problem. Men kan det virkelig passe? Og hvis det er rigtigt, kan de så hjælpe heksen?.

Det er fire spændende bøger om venskab, magi og hverdagsproblemer, som børn let kan leve sig ind i. Bøgerne har lix 9-10 og er skrevet i et meget letlæst sprog. Fire gode læseoplevelser for børn, som læseteknisk endnu ikke er klar til de store romaner.

Vil du læse andre lette bøger om børn med forskellige hemmeligheder og problemer, vil du være vild med serien "Første dag i sjette", eksempelvis titlen Første dag i sjette - Alf er en ork


Karl Smart - rollespil


Rollespil


. Vil du læse om rollespil, kan du vælge den sjove bog Karl Smart - rollespil eller fagbogen RollespilVil du læse andre lette bøger om børn med forskellige hemmeligheder og problemer, vil du være vild med serien "Første dag i sjette", eksempelvis titlen Første dag i sjette - Alf er en ork. Vil du læse om rollespil, kan du vælge den sjove bog eller fagbogen RollespilVil du læse andre lette bøger om børn med forskellige hemmeligheder og problemer, vil du være vild med serien "Første dag i sjette", eksempelvis titlen Første dag i sjette - Alf er en ork. Vil du læse om rollespil, kan du vælge den sjove bog Karl Smart - rollespil eller fagbogen Vil du læse andre lette bøger om børn med forskellige hemmeligheder og problemer, vil du være vild med serien "Første dag i sjette", eksempelvis titlen Første dag i sjette - Alf er en ork. Vil du læse om rollespil, kan du vælge den sjove bog Karl Smart - rollespil eller fagbogen Rollespil.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022