Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Det ender med os


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

409 sider

Udgivet

2019

Ophav

Colleen Hoover(forfatter)

Dorte Andersson(oversætter)
Genre og formroman, romaner

Beskrivelse


Lily møder Ryle som er alt hvad hun har drømt om. Men langsomt går det op for Lily, at Ryle bærer på en fortid, en voldelig fortid, der truer med at knuse deres lykke


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 29. maj. 2017

Hvad hvis den mand du elsker af hele dit hjerte gemmer på hemmeligheder, der er så mørke, at de truer med at nedbryde dig, dit forhold og din familie? Romantisk, hjertevarm og rørende roman for alle (kvinder) fra 14 år.

Da Lily møder Ryle er det som om alle hendes drømme bliver opfyldt med et trylleslag. Ryle er vanvittigt tiltrækkende, sjov, betænksom, klog og neurokirurg, men vigtigst af alt, han er fuldstændigt forgabt i Lily og ønsker at tilbringe resten af livet sammen med hende. Alt burde være fuldstændigt perfekt og selvom Lily tilfældigt møder sin tabte ungdomskæreste Atlas er hun da heller ikke i tvivl om at Ryle er manden i hendes liv. Men langsomt går det op for Lily, at Ryle bærer på en fortid; en voldelig fortid, der truer med at knuse deres lykke.

Denne romantiske og velskrevne roman har alt, hvad der skal til for at blive et hit: ét væld af store følelser, hed sex, humor og masser af tåreperser-scener. Hoover kan helt sikkert sit kram og denne bog har desuden en mere alvorlig og mørk side, der giver det romantiske et kærkomment tvist. En rigtig pageturner.

Kan først og fremmest sammenlignes med Hoovers egen Forbandede kærlighedog ellers er det oplagt at sammenligne med Jojo Moyes og Liane Moriarty, der skriver i samme stil.


Litteratursiden.dk [online]

d. 14. aug. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 14. aug. 2017Informationer og udgaver

2019

Bog

Colleen Hoover

Lindhardt og Ringhof, 2. udgave

2017

Bog

Colleen Hoover

Lovebooks, 1. udgave

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Audioteket

2017

E-bog

Colleen Hoover

Lovebooks, 1. e-bogsudgave

2023

Lydbog (online)

indlæser: Maryann Fay Lertoft

Nota

2017

Lydbog (online)

indlæser: Tina Kruse Andersen

Lindhardt og Ringhof

2023

Punktskrift

Colleen Hoover

Nota