Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Det du favner : en livsrejse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

187 sider, tavler i farver

Udgivet

2017

Ophav

Birgitte Raaberg(forfatter)
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Skuespiller Birgitte Raaberg (f. 1954) er taget alene på en spirituel vision quest i New Mexico og reflekterer over sit liv som skuespiller og som menneske


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2017

af

af

Louise Hede

d. 16. okt. 2017

Skuespiller Birgitte Raaberg er taget alene på en Vision Quest i New Mexico og reflekterer over sit liv. For interesserede i personlig udvikling, og filosofiske og spirituelle refleksioner.

Skuespilleren Birgitte Raaberg, kendt som bl.a. Susan Himmelblå i i filmen "Midt om natten" og fra serien "Riget", er taget på en Vision Quest i New Mexicos ørken i 5 døgn, hvor hun skal være helt alene. I løbet af de fem dage reflekterer Raaberg over sit liv, sin karriere, og sin spiritualitet. Indeholder privatfotos.

Raaberg fortæller og reflekterer over sine spirituelle, filosofiske, religiøse tanker om livet og væren. For biografilæsere vil mængden af fortællinger om Raabergs liv være skuffende. For interesserede i personlig udvikling og filosofiske tanker vil bogen være interessant. Indeholder mange lange passager med abstrakte refleksioner, bl.a. i kapitlet "Ånd og magt": "I luften, vi indånder, i solens stråler, i mulden, i planterne, i dyrene og i menneskene. Vores tanker, vores tale og vores handlinger er en levende bøn. Et print eller en kode, som spejler tingenes tilstand for og signalerer til den universelle kraft, hvilken frekvens vi vil skabe på.".

I den selvbiografiske Wild, tager forfatteren også på en dannelsesrejse, og reflekterer over sit liv op til da.Informationer og udgaver

2017

Bog

Birgitte Raaberg

Gyldendal, 1. udgave

2017

Ebog

Birgitte Raaberg

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Birgitte Raaberg

Nota

2017

Lydbog (net)

Birgitte Raaberg

Gyldendal

2018

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Gyldendal