Gå til indholdDet der helbreder dig : aktiver din selvhelbredende kraft med det bedste fra konventionel og alternativ behandling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


1. mar. 2019

For patienter der ønsker at optimere deres selvhelbredende kraft gennem en kombination af konventionel og alternativ behandling.

Helbredelse behøver ikke være et absolut enten/eller mellem konventionel medicin og alternativ behandling. Den amerikanske læge Wayne Jones gør sig i denne bog til fortaler for en integreret tilgang. Ifølge ham bør det bedste fra konventionel medicin kombineres med alternative healingsmetoder, og så skal man tænke krop-sind forbindelsen ind i forløbet, for det er her størstedelen af al helbredelse finder sted. Budskabet er, at 80 % af al helbredelse sker uden at være direkte forårsaget af behandling, uanset om denne er konventionel eller alternativ. Bogen indeholder mange cases samt praktisk information om, hvordan man aktiverer sin krops helbredende potentiale. Bagerst findes en vejledning i at gennemføre en holistisk patientsamtale - en såkaldt HOPM-konsultation. Man kan læse mere om forfatteren på DrWayneJonas.com.

Velskrevet og spændende - men også med meget detaljerede cases.

Der findes et par ældre bøger om emnet: Helhed bag dit helbred


Livskraft og mennesker


Komplementær og alternativ behandling


, Livskraft og mennesker samt Komplementær og alternativ behandlingDer findes et par ældre bøger om emnet: Helhed bag dit helbred, samt Komplementær og alternativ behandlingDer findes et par ældre bøger om emnet: Helhed bag dit helbred, Livskraft og mennesker samt Der findes et par ældre bøger om emnet: Helhed bag dit helbred, Livskraft og mennesker samt Komplementær og alternativ behandling.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019

Ebog

2019