Gå til indholdDet burde du have vidst


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

464 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Grace Sachs er en succesfuld psykolog og gift med en læge. Hun har skrevet en selvhjælpsbog om, hvordan kvinder ikke følger deres intuition, når de vælger partnere, og derfor er nemme ofre. Men så bliver en kvinde myrdet og Graces egen mand forsvinder sporløst


Anmeldelser (5)


19. dec. 2014

En amerikansk kvindelig psykolog med succes i jobbet og livet bliver pludselig og voldsomt ramt, da det viser sig, at hendes liv måske hviler på en løgn. For kvinder, der kan lide "Sex and the city"-miljøet, men gerne vil have dybere personskildringer og ægteskabelige gys.

Psykologen Grace Sachs lever et godt liv i den rige del af New York med lægemand og barn. Hun har skrevet en selvhjælpsbog med titlen "Det burde du have vidst", som handler om, at kvinder ofte ikke følger deres intuition, når de møder manden i deres liv, og derfor altid bliver svigtet. Alt tegner godt, men så bliver en kvinde myrdet, og Graces egen mand forsvinder sporløst.

Romanen er meget lang tid om at komme i gang. Første halvdel føles som en meget amerikansk roman om temmelig rige new yorkere, hvor man virkelig skal have fulgt med i tv-serier som "Sex and the city" for at kunne holde rede på de produkter, restauranter og butikker, der nævnes. Men omkring midten af bogen begynder der at komme kød på historien, og til sidst bliver der bundet en fin sløjfe på historien. Romanen omtales på bagsiden som en (litterær) krimi og en thriller. Det er den ikke, så den bør placeres iblandt den almindelige skønlitteratur.

Er du til denne type "ægteskabs-thrillers" kan du også prøve Kvinden der forsvandt


Er du til denne type "ægteskabs-thrillers" kan du også prøve Kvinden der forsvandt.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 31. jan. 2015

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 21. jan. 2015

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. feb. 2015

Weekendavisen

Af

Leonora Christina Skov

d. 23. jan. 2015


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Ebog

2020

Ebog

2014

Punktskrift

2019

Bog

2015

Bog

2015

Bog

2015

Bog

2014