Bøger / skønlitteratur / roman

Det bedste som er hændt mig : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
307 sider
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
roman, mom lit, kærlighedsromaner, chick lit, romaner

Beskrivelse


Tre vidt forskellige kvinder finder sammen, da livet som nybagt mor får det hele til at føles uoverkommeligt. Sammen lærer de hver især atter at elske deres barn, deres partner og ikke mindst dem selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2020

af

af

Iben Jakobsen

d. 22. juli 2020

At få et barn er selve "meningen" med livet for en kvinde, eller? Hvad så når det er svært at finde sig tilpas i mor-rollen? Når man græder lige så meget som barnet? Primært til kvindelige læsere og særligt til nybagte mødre, og enhver der drømmer om at få børn - ikke som en til skræk og rædsel advarsel, men som en "det er okay - det er normalt".

Ermina, Freddie og Sigrid er alle nybagte mødre, og selvom deres historier og fortid er vidt forskellige har de skrigende spædbørn, utætte bryster og en partner, som ikke rigtigt forstår, til fælles. Ingen af dem føler, de slår til, og er det overhovedet sådan det skal være at blive mor? Virkeligheden har vist sig at være langt fra den rosenrøde drøm om barsel og babyliv. De tre finder sammen ved et tilfælde, danner en mødregruppe og får et nært venskab i med- og modgang.

Velskrevet og fængende roman, der både fortæller en varm og kærlig historie, om de tre kvinders venskab og strabadser med livet som nybagt mødre. Samtidig med at den sætter fokus på alt fra fødselsdepression, til kroppen der ikke vender tilbage til normalen, forhold der slår revner, forsøget på at vende tilbage til arbejdslivet m.m. Emnerne behandles med respekt og kærlighed og giver indblik og forståelse.

Falder godt i hak med den nyere faglitteratur der også har smidt de perfekte forhåbninger overbord og sætter fokus på virkeligheden, fx Cana Buttenschøns 40 uger efterFårking gravid samt Fårking gravidFalder godt i hak med den nyere faglitteratur der også har smidt de perfekte forhåbninger overbord og sætter fokus på virkeligheden, fx Cana Buttenschøns 40 uger efter samt .