Gå til indholdBøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Det bedste : børnestrik 2-8 år


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

55 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Susie Haumann(forfatter, mønstre)

Signe Strømgaard(redaktør)

Anne Kring(illustrator)

Randi Schmidt(illustrator)
Genre og formstrikkeopskrifter, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Strikkehæfte med strik til børn i alderen 2-8 år. Til erfarne strikkere, der gerne vil have ny inspiration til børnestrik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. aug. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 4. aug. 2020

Strikkehæfte med strik til børn i alderen 2-8 år. Til erfarne strikkere, der gerne vil have ny inspiration til børnestrik.

Forfatteren er velkendt fra en række andre hæfter med strik til både børn og voksne. Denne gang er det børnestrik fra 2-8 år, hun giver ny inspiration til. Her er bl.a. sweatre, trøjer, hue, veste, en kjole og en nederdel. Det er en klassisk strikkehæfte med et billede af det strikkede stykke tøj først og herefter følger opskriften. Her får man størrelse, brystvidde, længde, og hvad der ellers er relevant for pågældende opskrift - bl.a. garntype. Der oplyses også pindestørrelse og strikkefasthed. Selve opskrifterne er lange og udførlige. På bogens bagside er der en liste over forfatterens tidligere udgivelser.

Inspirerende strikkehæfte med børnestrik. Henvender sig primært til erfarne strikkere, da strikkeopskrifterne er lange og mønstrene ikke helt enkle.

Minder i (strikke)stil om forfatterens andre bøger som fx Vokseværk. Stilen og hæfterne minder også om Annette Danielsens udgivelser.Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustratorer: Anne Kring, Randi Schmidt

Susie Haumann, 1. udgave