Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Det æltefri grydebrød


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

119 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Kirsten Skaarup(forfatter, illustrator)
Genre og formopskrifter, bagebøger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 12. jan. 2015

Vil du bage lækre brød med et minimum af dej på fingrene? Så lad dig inspirere af denne bagebog.

"Det æltefrie grydebrød" indeholder en lang række opskrifter der, som titlen antyder, indebærer et begrænset input fra "bagerens" side. Brød bagt efter grydebrødsmetoden skal ikke æltes men blot røres/foldes, for herefter at blive bagt i en gloende varm gryde. Derudover benyttes der langtidshævning. Dette gøres uden at gå på kompromis med variationerne af opskrifterne. Alle opskrifterne er opbygget med udgangspunkt i en grundopskrift, der på bogens 119 sider varieres på mange forskellige måder. Her er brød med fuldkorn og kerner, frugt- og grønsagsbrød og rugbrød. Bogen afsluttes med et lille kapitel om brød bagt uden gryde. Bogen er i hardback-kvalitet og indeholder en del fotos.

En ganske glimrende bagebog, med en række opskrifter der er forholdsvis nemme at gå til. Jeg har personligt fundet nogle lækre opskrifter der bestemt skal prøves af.

Bogen er en nyudgivelse af Verdens bedste brød. Denne udgave medtager en række nye opskrifter, og kan derfor glimrende fungere som et supplement.Informationer og udgaver

2015

Bog

Kirsten Skaarup

Legind, 1. udgave, Udvidet udgave