Gå til indholdBøger / faglitteratur

Derfor! : inspiration til personlig udvikling - skrevet af en praktiker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

294 sider: ill.

Udgivet

2009

Ophav

Carsten Mørch(forfatter)

Jonas Ankersen(redaktør)

Bo Secher(illustrator)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Inspiration til personlig udvikling - såvel arbejdsmæssigt som privat - så man kan udvikle sig i den retning, man selv ønsker


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2009

af

af

Mette Fersum

d. 13. okt. 2009

Bogen henvender sig til alle dem der interesserer sig for personlig udvikling, og gerne vil læse det i en bog skrevet af jægersoldaten Carsten Mørch.

Derfor er en bog skrevet af den for de fleste nok kendte jægersoldat Carsten Mørch. Denne meget letlæste bog er sagt med hans egne ord en bog om hans egne personlige oplevelser gennem 30 år, skrevet af en praktiker. Bogen er en opsang til at tage sig sammen og være herre over sit eget liv. En opsang om at tage sig selv alvorligt, følge sin drømme, kaste sig ud i livet og finde ud af hvem er du? hvad kan du? hvad vil du? En bog om at se fremad og komme i gang med egen personlig udvikling. Bogen er både en kombination af hans eget liv, men også en del nok kendte teorier om, hvad der skal til for at ændre adfærdsmønstre. Det er netop bogens styrke, at det ikke kun er hans oplevelser, men at han også formår at stille forskellig teori op om, hvordan man får ændret sin adfærd og negative overbevisninger, for selvfølgelig er ikke blot at tage sig sammen, hvis ens overbevisninger om sig selv, har en negativ karakter ud fra devisen: jeg kan ikke.

Bogen minder faktisk meget om Nøgle til loven om tiltrækning : en enkel guide til at skabe det liv du drømmer om, 2009.

En letlæselig bog som kan give en et spark videre. Den siger dog det samme som stort set alle andre bøger om personlig udvikling. Men man bliver i godt humør af at læse den, fordi Carsten Mørch er så fyldt af optimisme og begejstring.


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 11. nov. 2008

Denne bog om personlig udvikling er rettet til den udpræget resultatorienterede læser/leder. Og den vil sikkert mest blive foretrukket af mænd. Forfatterens kontrafej pryder forsiden, så vend en forside frem, og bogen vil være formidlet.

Carsten Mørch har selv gennemgået "verdens hårdeste lederuddannelse" i USA-US Ranger School og har en fortid som officer i det danske forsvar. I dag driver han et firma, der udbyder kurser i ledertræning, organisationsudvikling og personlig udvikling. Det er kernebudskaberne fra denne virksomhed, han her formidler enkelt og praktisk. Grundfilosofien er, at man selv skaber sit eget liv, hvadenten man gør det målrettet og bevidst eller lader sig styre af omstændighederne. Carsten Mørch er tilhænger af det første og stiller 3 enkle spørgsmål: Hvem er du? Hvad kan du? Hvad vil du? Han inddrager noget teori, fortæller af karsken bælg ud fra egne erfaringer. Hans styrke er hans evne til at komme ned til essensen og med overbevisning formidle meget enkle metoder. Sprogligt og forståelsesmæssigt let tilgængeligt. Punchlines i marginen, lidt grafiske modeller og enkelte morsomme tegninger.

Personlig handlekraft, 2008. Forfatterens Sådan! 1985 er en bestseller, som vil have afsmittende effekt på den aktuelle titel, selvom de indholdsmæssigt ligger langt fra hinanden.

Personlig udvikling for mandfolk m/k i ordets bedste betydning. Forfatternavnet vil sælge bogen.


Lederne

Årg. 93, mar. (2009)

af

af

Ulla Bechsgaard

Årg. 93, mar. (2009)Informationer og udgaver

2009

Bog

Illustrator: Bo Secher

Turbulenz, Ny udgave

2008

Bog

Carsten Mørch

Turbulenz, 1. udgave

2013

Ebog

Illustrator: Bo Secher

Turbulenz

2009

Lydbog (net)

indlæser: Janek Lesniak

Danmarks Blindebibliotek