Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Der går altid et tog til New York : roman


Detaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Omfang

279 sider

Udgivet

2020

Ophav

Carey Heywood(forfatter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Paige er flyttet ind på sin mors sofa i Woodlake efter at hendes eventfirma i New York er gået konkurs. Mens hun slikker sårene og forsøger at skaffe penge til en ny start, begynder hun at gøre rent for Asher


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. apr. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 9. apr. 2020

Paige er flyttet ind på sin mors sofa i Woodlake efter at hendes eventfirma i New York er gået konkurs. Mens hun slikker sårene og forsøger at skaffe penge til en ny start, begynder hun at gøre rent for Asher, der bor alene i et selvbygget hus ved søen. Romantisk selvstændigt 2. bind i "Woodlake-serien" for især yngre kvinder.

Asher trives allerbedst alene og elsker at fordybe sig på sit snedkerværksted uden at blive forstyrret. Da Paige bliver nødt til at overtage jobbet som hans rengøringshjælp, bliver de straks irriterede på hinanden. Asher er sikker på, at Paige bare er en forkælet snob fra New York, og Paige synes, at Asher er et stivnakket rodehoved. Alligevel vokser fascinationen mellem dem, mens Paige kæmper en brav kamp for at komme på fode igen. Hun kan ikke forestille sig noget værre end at sidde fast i en lille by som Woodlake, hvor hun konstant bliver mindet om sin fiasko som selvstændig. Omvendt kan Asher slet ikke forestille sig at skulle bo i en storby.

Sød og romantisk historie uden de store falbelader, men til gengæld fyldt med masser af romantiske scener, når de to modsætninger både frastødes og tiltrækkes af hinanden. Første bind i serien Et rigtigt håndværkertilbudhandler om Ashers bror, Noah, og man kan sagtens hoppe om bord i serien her.

En karrieremæssig nedtur og flugten fra storbyen er også temaet i Sophie Kinsellas Mit knap så perfekte liv.Informationer og udgaver

2020

Bog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2020

Ebog

Carey Heywood

Palatium, 1. udgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Maj Johansen

Palatium

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maj Johansen

AV Forlaget Den Grimme Ælling