Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dengang Annie Thorne forsvandt : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

350 sider

Udgivet

2019

Ophav

C. J. Tudor(forfatter)

Ninna Brenøe(oversætter)
Genre og formroman, psykologisk thriller
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Da Joe var barn, forsvandt hans lillesøster i 48 timer, og intet blev det samme. Nu forsvinder der også andre børn, og Joe vender tilbage til den lille mineby i Nottinghamshire, hvor der er ondt i vente


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2019

af

af

Lone Krøgh

d. 8. feb. 2019

Da Joe var barn, forsvandt hans lillesøster, og intet blev som før. Nu gentager historien sig, og Joe vender tilbage til sin barndomsby, hvor noget ondt stadig truer. For læsere af vellykkede mix mellem krimi og psykologisk spænding.

Efter mange år vender Joe tilbage som lærer til sin barndomsby, en lille flække med en nedlagt mine i Nottinghamshire. Da han var 15, forsvandt hans otteårige lillesøster i 48 timer, og da hun kom hjem, var hun psykisk nedbrudt og tavs. Det opdagede hans alkoholiserede far og fraværende mor ikke, men Joe var desperat og styrede mod katastrofen. Joe var en ensom dreng, men var kommet med i et slæng af tvivlsomme venner. Nu forsvinder igen børn fra tid til anden, og Joe forsøger at stoppe det og at skaffe penge til at betale sin spillegæld med. Han er oppe mod stærke kræfter, og hvad kan han stole på? I hvert fald ikke på fortiden. Anden krimi af C.J. Tudor, som debuterede i 2018.

Et vellykket mix af krimi og psykologisk spænding, hvor uhyggen kommer snigende, og hvor der er en latent undergangsstemning. Tiden skifter effektivt mellem nutiden, som er 2017, og dengang i 1992. Joe er ikke pålidelig som fortæller, og det betyder, at man som læser får nogle overraskelser undervejs og ikke kan regne sammenhængen ud.

Bogen minder i kompostion, skrivestil og til dels tematik om C.J. Tudors debut KridtmandenSkyggerne og regnen


, og begge minder de om Hakon Nessers Skyggerne og regnenBogen minder i kompostion, skrivestil og til dels tematik om C.J. Tudors debut Kridtmanden, og begge minder de om Hakon Nessers .


Litteratursiden.dk [online]

d. 14. mar. 2019

af

af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

d. 14. mar. 2019


Politiken

d. 18. jul. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 18. jul. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

C. J. Tudor

Gyldendal, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Janek Lesniak

Gyldendal

2019

E-bog

C. J. Tudor

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Janek Lesniak

Gyldendal

2019

Lydbog (online)

indlæser: Janek Lesniak

Nota