Gå til indholdDen vilde flugt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

90 sider: ill.

Udgivet

2012

genre/form

romanOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Sofie er blevet kidnappet. Henry Herbert og hans kutteklædte sekt vil suge hendes hjerne ud og bruge den til at skabe et supermenneske! Biffer, aben Bøffer og blodhunden Bob må bryde ind på slottet for at befri Sofie


Anmeldelser (1)


8. mar. 2012

Tredje og sidste bind i den action- og humorfyldte serie Mysteriet om menneske-aben. Letlæst bog med et lixtal på 23. Til fornøjelseslæsning for de 9-11-årige.

Historien fortsætter hvor den slap i bind 2 Fanget på slottet. De fire venner er netop sluppet ud af Henry Herberts klør, da Sofie bliver kidnappet. Henry Herbert og hans sekt vil suge Sofies hjerne ud, så de kan skabe deres helt egen super race. Biffer, orangutangen Bøffer og blodhunden Bob må tilbage til slottet for at befri Sofie - og endnu engang får de hjælp fra uventet side: Laura, Henry Herberts egen datter. Tempoet er højt, og historien er underholdende med masser af action og humor, hvilket nok skal tiltale især drengene. Plottet er dog lidt forudsigeligt, personbeskrivelserne overfladiske og det ellers flydende sprog er lidt ensidigt. Forsiden er fængende og illustrationernes tegneserieagtige stil formidler fint bogens univers. Forfatter har bl.a. skrevet en lang række børnebøger, senest Agnetes hævn, 2012.

Serien om Raketbrødrene og Einspors Jack Stump bøger minder både i stil og indhold om denne. Serien om Jack Stump er dog mere vellykket og hæver sig et niveau over denne.

Letlæst og underholdende tredje del af serie. Bogen formår aldrig helt at løfte sig over middel men tema og stil vil uden tvivl tiltale drenge i målgruppen.

Lektørudtalelse

Af

Marion Tirsgaard


Informationer og udgaver

Bog

2012