Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den uundværlige autismemanual : hvad enhver lærer har brug for at vide


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

256 sider: ill.

Udgivet

2016

Ophav

Kathy Hoopmann(forfatter)

Tony Attwood(forord)

Maja Toudal(forord)

Anne Skov Jensen(oversætter, bearbejder)

m.fl

Sværhedsgrad

for lærere, for læreruddannelse, for pædagoguddannelse, for pædagoger


Beskrivelse


Værktøjer til at kunne forstå børn og unge med Asperges syndrom og andre former for autisme, så undervisningen og undervisningsmetoderne kan tilrettelægges på denne baggrund


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. jan. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. jan. 2017

Håndbog for lærere, pædagoger og andre pædagogiske faggrupper, som møder børn og unge med Asperges syndrom og andre autisme-varianter i forbindelse med deres professionelle virke. Bogen giver værktøjer til at kunne forstå børn med autisme og tilrettelægge selve undervisningen og undervisningsmetoderne på denne baggrund.

Bogen er bygget op over to dele. Første del definerer Aspergers syndrom og fokuserer på emner som strukturering, organisering, sociale regler og regler i al almindelighed. Anden del tager fat på de sansemæssige udfordringer ved Aspergers syndrom. De enkelte kapitler indeholder forslag til aktiviteter, som kan hjælpe klassen med at forstå eleven med Aspergers syndrom.

Det er en meget anbefalelsesværdig bog og en fantastisk håndbog fyldt med relevante værktøjer og aktiviteter. En ren guldgrube for både undervisere og pårørende til børn med Aspergers syndrom.

Vil man læse mere om Aspergers syndrom og andre varianter af autisme, findes der rigtig mange nye, aktuelle og velskrevne bøger om emnet både for børn, forældre og de pædagogiske faggrupper. Med fokus på undervisning kan titlerne Autismevenlig undervisningBørn med blandingsdiagnoser


Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler


og Børn med blandingsdiagnoser anbefales. Derudover anbefales Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler varmt til teenagere med Aspergers syndromVil man læse mere om Aspergers syndrom og andre varianter af autisme, findes der rigtig mange nye, aktuelle og velskrevne bøger om emnet både for børn, forældre og de pædagogiske faggrupper. Med fokus på undervisning kan titlerne Autismevenlig undervisning og anbefales. Derudover anbefales Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler varmt til teenagere med Aspergers syndromVil man læse mere om Aspergers syndrom og andre varianter af autisme, findes der rigtig mange nye, aktuelle og velskrevne bøger om emnet både for børn, forældre og de pædagogiske faggrupper. Med fokus på undervisning kan titlerne Autismevenlig undervisning og Børn med blandingsdiagnoser anbefales. Derudover anbefales varmt til teenagere med Aspergers syndrom.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 27. feb. 2017

af

af

Christina Krolmer

d. 27. feb. 2017


P [online]

d. 6. feb. 2017

af

af

Anne Vibeke Fleischer

d. 6. feb. 2017Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Maria Engstrøm

Frydenlund, 1. udgave

2017

E-bog

Illustrator: Maria Engstrøm

Frydenlund, 1. e-bogsudgave