Gå til indholdDen usynlige pige : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

359 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


En ung pige i London udspionerer sin psykolog, som viser sig slet ikke at være så fantastisk endda. Pigen forsvinder sporløst, og har det noget med psykologens hemmeligheder at gøre? For læsere af domestic noir


Anmeldelser (2)


5. maj. 2021

En ung pige i London udspionerer sin psykolog, som viser sig slet ikke at være så fantastisk endda. Pigen forsvinder sporløst, og har det noget med psykologens hemmeligheder at gøre? For læsere af domestic noir.

Den 17-årige Saffyre går til psykolog på grund af et overgreb og en svær opvækst. Da psykologen efter tre år afslutter samtalerne, følger Saffyre sig svigtet og begynder at forfølge ham i det skjulte. Hun finder ud af forskellige artigheder om den idealiserede psykolog og hans tilsyneladende så perfekte familie. En aften forsvinder Saffyre sporløst fra gaden, hvor psykologen bor. Psykologens genbo er en kejtet mand, der aldrig har haft en kæreste, og som netop er blevet suspenderet fra sit lærerjob pga. upassende opførsel. Genboen er den sidste, der har set Saffyre i live. Hvad er der egentlig sket?.

Lisa Jewell leverer igen varen i krydsfeltet af domestic noir, krimi og psykologisk spænding. Hun er god til at opbygge fortættet spænding og ved at benytte sig af forskellige og krydsende synsvinkler, giver hun liv til en række forskellige personer, som hver især kan have været involveret i plottet. Handlingen trækker lidt i langdrag, og skarpe læsere kan ret hurtigt få en fornemmelse af, hvor det bærer hen. Selv om det således ikke er Lisa Jewells bedste domestic noir, er den bestemt læseværdig og vil blive populær.

Læses sammen med forfattere som fx B. A. Paris, Cara Hunter og Clare Mackintosh.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. jun. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021