Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Den udvalgte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

358 sider

Udgivet

2021

Ophav

J. R. Ward(forfatter)

Louise Christiansen(oversætter)
Genre og formroman, erotiske romaner, romaner, dark fantasy
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Laylas nyfødte tvillinger stortrives, og hun burde være lykkelig for sin sammenbragte familie, hvor vampyrkrigerne Blaylock og Quinn er overbeskyttende fædre. Men hun kan ikke glemme sin forbudte kærlighed til Xcor. Sexet dark fantasy-serie for voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 23. mar. 2021

Laylas nyfødte tvillinger stortrives, og hun burde være lykkelig for sin sammenbragte familie, hvor vampyrkrigerne Blaylock og Quinn er overbeskyttende fædre. Men hun kan ikke glemme sin forbudte kærlighed til Xcor. Sexet dark fantasy-serie for voksne.

Layla kan ikke glemme sin kærlighed til Xcor, heller ikke selvom han stod bag et attentat på vampyrkongen Wrath. Denne umulige kærlighed resulterer i et opgør med hendes børns fædre, og hun er lige ved at miste alt. Vampyrkongen Wrath er parat til at slå hårdt ned på Xcor og hans krigere, men måske er der en anden løsning? Godt hjulpet af sin hustru, forstår Wrath i hvert fald værdien af ægte kærlighed og ubetinget loyalitet. Men kan forholdet mellem Blaylock og Quinn holde til både samværsstridigheder og hævntørst?.

Her er både store følelser og masser af sex i bind 28 og 29 i "The Black Dagger Brotherhood". J.R. Ward spinner handlingen omkring velkendte temaer som forbudt kærlighed og samværskonflikter. Dog intensiveres det hele på underholdende vis, når det involverer store stærke vampyrkrigere, og det er vel præcis derfor, at serien bliver ved med at være fantastisk.

Læs også den danske forfatter Mette Sejrbos fantasyserie, der starter med Heksens kaldog er fyldt med både sex, vold og kærlighed.Informationer og udgaver

2021

Bog

J. R. Ward

Tellerup

2021

Ebog

J. R. Ward

Tellerup, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Torben Christensen (f. 1973-06-21)

Tellerup