Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den ubundne sjæl : vejen til det åbne hjerte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

207 sider

Udgivet

2009

Ophav

Michael A. Singer(forfatter)

Annette Leleur(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 21. jan. 2009

For alle der er seriøst interesserede i selvudvikling. Bogens terminologi vil ikke virke frastødende på folk udenfor det spirituelle miljø. Derfor kan den bruges forholdsvis bredt.

Bogen stiller læseren det gode, gamle spørgsmål: hvem er du? Hvorefter forfatteren forsøger at indkredse, hvem vi egentlig er. Vi er ikke vores krop, vi er ikke vores tanker eller følelser. Vi er hverken vores krop, persona, tanker eller følelser. Vores person forandrer sig livet igennem. Tanker og følelser ændrer sig hele tiden. Men bagved alt dette er der en bevidsthed, der oplever og iagttager. Det er denne bevidsthed, der kommer tættest på, hvem vi er. Vore tanker snakker konstant til os, og vore følelser skaber blokeringer, som igen skaber lidelse. Vejen ud af lidelserne er at frigøre blokeringerne og gøre os fri af tanketyranniet. En metode hertil er at kunne iagttage dem fra før omtalte bevidsthedspunkt. Forfatteren tog i 1971 en universitetsuddannelse i økonomi, men oplevede en indre opvågnen, hvorefter han siden har beskæftiget sig med yoga og meditation.

Bogen ligger i tråd med den herskende trend indenfor spiritualitet og selvudvikling: nemlig en frigørelse fra emotioner og tanketyranni hen imod hjertets intelligens. Denne bog serverer budskabet på sin egen måde.

Vejen til det åbne hjerte og til et liv i glæde og med adgang til uendelige energiressourcer. Så ambitiøst et projekt lægger bogen op til. Med sin seriøse tilgang og billedrige sprogtone vil bogen kunne bruges bredt.


Nyt aspekt

Årg. 41, nr. 3 (2009)

af

af

Richardt Veje Madsen

Årg. 41, nr. 3 (2009)Informationer og udgaver

2009

Bog

Michael A. Singer

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2009

Bog

Michael A. Singer

Borgen, 1. udgave

2013

Ebog

Michael A. Singer

Nota