Bøger / skønlitteratur / roman

Den tredje søster


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
315 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
roman, spænding, romaner

Beskrivelse


Ilka vil samle trådene omkring faderens forsvinden og drager til det sydlige USA for at finde svar på mange spørgsmål. Her involveres hun i en sag om narkosmugling og drab på spædbørn, og snart er hun på flugt for sit liv.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 8. nov. 2018

Ilka vil én gang for alle samle trådene omkring faderens forsvinden og hun drager til det sydlige USA, for at finde svar på de mange spørgsmål. For Sara Blædel-fans og læsere af spændingsbøger med en stærk kvinde i hovedrollen.

I sidste del i trilogien om Ilka møder Ilka endelig den far, som hun troede var død. Gensynsglæden bliver dog kortvarig, da de begge involveres i en gammel sag om narkosmugling og drab på spædbørn, gennem en af faderens ansatte. Ilka og hendes familie må tage kampen op mod narkokartellet, der både jagter penge og bevismateriale, men undervejs melder endnu et spøgelse fra fortiden sig på banen, og snart må de alle flygte for deres liv, med både forbrydere og en fanatisk sekt lige i hælene.

Selvom de 2 første bind i serien ikke var deciderede krimier, er spændingsdelen et af de bærende elementer i dette sidste bind. Der er et udmærket flow i handlingen og mange ender samles i dette sidste bind om Ilka og hendes bedemandsforretning. Bogen er underholdende omend personerne måske savner lidt dybde, men alle ægte Sara Blædel-læsere får en fin afslutning på trilogien, som startede med Bedemandens datter.

Selvom selve opklaringsarbejdet måske ikke er det vigtigste i denne bog minder Blædels skrivestil om andre krimiforfattere fx Julie Hastrup, Katrine Engberg eller Carin Gerhardsen.


Berlingske tidende

d. 21. nov. 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 21. nov. 2018


Politiken

d. 14. jan. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 14. jan. 2019


Jyllands-posten

d. 28. nov. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 28. nov. 2018