Gå til indholdDen tavse by


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

403 sider

Udgivet

2009

Originaludgave

2009


Beskrivelse


Fantasy. Da det begynder at gå op for Clare og hendes venner hvad den psykotiske Valentine har planlagt, ser de hurtigt i øjnene, at tiden er ved at rinde ud. Nu må de stå sammen for at forhindre den ventende katastrofe


Anmeldelser (2)


2. apr. 2009

Henvender sig til fantasy-elskere fra ca. 12 år der har læst seriens første bind.

Andet bind i serien Dødens instrumenter er en flot fortsættelse. Det er endnu en gang urban fantasy af bedste skuffe og historien tager tråden op, hvor det forrige bind sluttede. De enkelte karakterer og deres indbyrdes forhold bliver udfoldet og skurkens udspekulerede plan udfoldes. Altsammen som det skal være i en god fortsættelse. Sproget er stadig holdt letlæseligt og meget "ungt" i sin tone. Forsiden er lige så flot som det første bind i serien, og alt i alt giver denne bog indtryk af at være let at få lånt ud til fantasy-folket.

Her er meget at komme efter for de der kan lide Stephenie Meyers Tusmørke-serien og Geoffrey Huntingtons serie om Den Sorte Vinges Broderskab.

Det er en rigtig god toer i en god serie for dem, der bl.a. kan lide universet i Joss Whedons film Buffy - the vampire slayer.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen

Politiken

Af

Steffen Larsen

d. 18. apr. 2009


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2011

Lydbog (net)

2009

Ebog

2014

Lydbog (cd-mp3)

2011

Bog

2009

Lydbog (cd)

2009