Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Den svære kærlighed : om narcissisme og parforhold


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

250 sider

Udgivet

2016

Ophav

Christina Copty(forfatter)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Selvhjælpsbog om at danne par med en narcissistisk mand


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 1. dec. 2016

Selvhjælpsbog om at danne par med en narcissistisk mand. For voksne kvinder, der har eller har haft en narcissistisk partner.

Bog om mandlige narcissister og de kvinder, der falder for dem. Bogen er opdelt i tre dele: Om de diagnostiske kriterier og begreber, om narcissistens forsvarsmekanismer og manipulationsmetoder og om kvinder, der falder for narcissister. Bogen er skrevet af en psykoterapeut, der selv er skilt fra en narcissistisk mand. Bogen er henvendt direkte til det "du", der oplever eller har oplevet psykisk vold i form af et samliv med en narcissist. Efter hvert kapitel indgår der spørgsmål/skriveøvelser til læseren. Der bruges mange citater fra forfatterens psykoterapeutiske praksis.

Velskrevet og godt disponeret bog om et emne, der findes meget lidt dansksproget litteratur om. Målgruppen for bogen vil via den personlige stil og de mange cases finde trøst og ro i, at de ikke er alene i verden med dette problem. Narcissisme beskrives meget fatalistisk - hvis man er narcissist, kan der stort set ikke gøres noget for at bedre det. Bogen er populærvidenskabelig uden kildehenvisninger, men med en god litteraturliste. Som e-bog er der af og til problemer med at se modeller på samme side.

Bogen NarcissismeSkriveterapi


- også fra 2016 - tager fat på nogle af de positive sider ved narcissisme. Skriveterapi er udgangspunktet for det arbejde bogen foreslår læseren at gå i gang medBogen Narcissisme - også fra 2016 - tager fat på nogle af de positive sider ved narcissisme. er udgangspunktet for det arbejde bogen foreslår læseren at gå i gang med.Informationer og udgaver

2016

Bog

Christina Copty

Lindhardt og Ringhof

2016

Ebog

Christina Copty

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Tine Rud

Nota

2017

Lydbog (net)

indlæser: Tine Rud

Lindhard og Ringhof

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Tine Rud

Audioteket