Gå til indholdDen store plan : fra tilfældig evolution til bevidst transformation


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

305 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (2)


31. jul. 2018

"Hvem er vi?". Er spørgsmål som mennesket har stillet generation efter generation, og som vi endnu ikke har fundet svaret på. Men kan svaret findes et sted mellem videnskab og spiritualitet? For spirituelt interesserede læsere.

Bogen er i 2 dele med overskrifterne "Den nye historie om mennesket" og "At vække den nye historie og mennesket". Herunder er der 8 kapitler med overskrifter som fx "At bryde Darwins fortryllelse", "Vi er "designet" til helbredelse og et langt liv" og "Hvad er næste skridt". Amerikanske Gregg Braden er kendt som foregangsmand indenfor brobygning mellem videnskab og spiritualitet og har tidligere udgivet Den guddommelige matrix


Bogen er i 2 dele med overskrifterne "Den nye historie om mennesket" og "At vække den nye historie og mennesket". Herunder er der 8 kapitler med overskrifter som fx "At bryde Darwins fortryllelse", "Vi er "designet" til helbredelse og et langt liv" og "Hvad er næste skridt". Amerikanske Gregg Braden er kendt som foregangsmand indenfor brobygning mellem videnskab og spiritualitet og har tidligere udgivet Den guddommelige matrix.

At bygge bro mellem videnskab og spiritualitet er interessant, men kan også opfattes kontroversielt i mange kredse. Forfatterens beskrivelser af møder med ældgamle munke og nonner er fascinerende og kombineret med bogens læsevenlige form, gør det den til et tankevækkende bekendtskab. Der er dog ingen tvivl om at målgruppen skal findes blandt læsere med et åbent sind. Her understreger forfatteren også selv, at der ikke er tale om en videnskabelig afhandling.

Kan bedst sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Den guddommelige matrix


Vores bevidste univers


, men ellers har forfatteren og hans budskaber også mange lighedstræk med den populære Alexander Eben, her kan fx nævnes Vores bevidste universKan bedst sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Den guddommelige matrix, men ellers har forfatteren og hans budskaber også mange lighedstræk med den populære Alexander Eben, her kan fx nævnes Kan bedst sammenlignes med forfatterens tidligere udgivelse Den guddommelige matrix, men ellers har forfatteren og hans budskaber også mange lighedstræk med den populære Alexander Eben, her kan fx nævnes Vores bevidste univers.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Nyt aspekt

Af

Lars Harrekilde

Årg. 51, nr. 1 (2019)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Bog

2018

Bog

2018

Ebog

2018

Punktskrift

2018