Gå til indholdDen store joker : et politisk portræt af Donald J. Trump


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

167 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

biografierOriginaludgave

2016


Anmeldelser (6)


4. jul. 2016

Jokeren i den amerikanske præsidentkamp hedder Donald Trump. Med bombastiske og vilde udsagn har han rystet det politiske landsskab, og ender måske med at blive præsident. Til læsere interesseret i amerikansk politik.

Mens de andre præsidentkandidater bruger mange millioner på kampagner, bruger Donald Trump ganske få penge. Trump ved nemlig præcis hvordan man kommer i pressen ved at komme med bombastiske udmeldinger og gå direkte efter bestemte befolkningsgrupper eller personer. I denne bog skrevet at Lars Trier Mogensen, der tidligere har været redaktør på Politiken, kommer der et politisk portræt af en mand der kan gå hen og blive den næste præsident i USA. Trier Mogensens bog er inddelt i afsnit der alle har en undertitel med en isme tilknyttet, som fx: opportunisme, narcissisme, fascisme osv. I hvert afsnit kommer Trier Mogensen med en analyse af hvordan ismen passer på Trump. Bogen er illustreret.

Trier Mogensens bog om Trump er spændende læsning. Den handler ikke kun om Donald Trump, men også om hvordan Trumps disruptive tilgang til politik vil være med til at ændre hvordan man opfører sig som politiker, en tendens man også er begyndt at se i Europa med en politiker som engelske Nigel Farage.

Af andre bøger på dansk om Trump findes Trumps eget manifest Amerika på krykker


Trump


- how to make America great again og Michael D'Antonios TrumpAf andre bøger på dansk om findes s eget manifest Amerika på krykker - how to make America great again og Michael D'Antonios Af andre bøger på dansk om Trump findes Trumps eget manifest Amerika på krykker - how to make America great again og Michael D'Antonios Trump.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Kristeligt dagblad

Af

Michael Bach Henriksen

d. 8. jul. 2016

Politiken

Af

Jakob Nielsen

d. 18. jul. 2016

Kristeligt dagblad

Af

Kaare Gade

d. 12. nov. 2016

Weekendavisen

Af

Johs Lynge

d. 1. jul. 2016

Social kritik

Af

Knud Vilby

Årg. 28, nr. 147 (2016)


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Ebog

2016

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Punktskrift

2016