Bøger / faglitteratur til børn

Den store Disney bog : en hyldest til Disneys vidunderlige verden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
199 sider: ill. i farver ; 31×26 cm
Udgivet
2018
Ophav
Målgruppe

For 12-16-årige


Beskrivelse


Om Disneys historie fra starten af 1920'erne frem til 2010'erne, og om den omfattende produktion af spillefilm, animationsfilm og tegneserier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2018

af

af

Lars Larsen

d. 6. sep. 2018

Stor, flot bog om Disneys historie og produktion af film, tegneserier, forlystelsesparker og meget andet fra starten af 1920'erne til 2010'erne. Bladrebog til unge fra 12 år og voksne.

På knap 200 store sider fortæller bogen om Disney-koncernens udvikling fra starten i begyndelsen af 1920'erne, hvor Walt Disney og hans bror samler en stab af kreative folk og starter et animationsstudie. I 1923 bliver den første film vist i biograferne. I løbet af få årtier bliver alle de kendte tegneseriefigurer skabt, og Walt Disney går fra succes til succes. Bogen gennemgår hele historien i kapitler på 2-4 sider med udgangspunkt i film, personer og teknik. Den slutter med ca. 35 sider om Disneyland og Disneys temaparker samt stikordsregister og titelregister.

Bogen giver en masse spændende oplysninger om arbejdet med film og tegneserier. Den er fyldt med faktaoplysninger om disneyfolkene og deres innovative ideer. Det vrimler med billeder fra filmoptagelser, skuespillere, tegneseriefigurer, interessante detaljer samt plakater, legetøj og andre samlereffekter. En bog for disney-fans og velegnet som baggrundslitteratur i skoleopgaver.

Bortset fra DisneyDisney - kunsten at fortælleWalt Disney, et udstillingskatalog fra Brandts Klædefabrik, - kunsten at fortælle og Jakob Stegelmanns Walt , som stadig findes på en del biblioteker, er der ikke meget om på danskBortset fra Disney, et udstillingskatalog fra Brandts Klædefabrik, og Jakob Stegelmanns Walt Disney, som stadig findes på en del biblioteker, er der ikke meget om Disney på danskBortset fra Disney, et udstillingskatalog fra Brandts Klædefabrik, Disney - kunsten at fortælle og Jakob Stegelmanns , som stadig findes på en del biblioteker, er der ikke meget om Disney på dansk.Informationer og udgaver