Bøger / faglitteratur

Den store bog om Rolex


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
196 sider: ill. i farver ; 35 cm
Udgivet
2021
Ophav

Beskrivelse


I tekst og fotos præsenteres historien om Rolex-uret. Om firmaet bag uret, beskrivelse af de enkelte modeller, samt tips og tricks til hvordan man spotter et falsk Rolex.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 27. okt. 2015

Rolex, bare navnet signalere kvalitet, klasse og stil. Det eksklusive urmærke bliver håndlavet i Schweiz hvor det i gennemsnit tager 1 år at producere. For dem der har et Rolex om håndledet eller gerne vil have et.

"Den store bog om Rolex" tager Rolexuret og dets historie under behandling. Bogen er kapitelopdelt og begynder med firmaets historie herefter præsenteres de enkelte Rolexmodeller med beskrivelser og historier tilknyttet de enkelte modeller. Derudover er der en række facts omkring Rolex som: Rolex' hemmelige merchandise, guide til at spotte et falsk Rolex eller dit første Rolex. Udgivet i hardback kvalitet med en lang række billeder af de forskellige modeller.

Rolex er blevet båret af skuespillere, præsidenter og racerkører hvilket må siges at være et kvalitetsstempel. Underholdende bog, som for øvrigt er den første på dansk. Bogen er meget flot og professionelt udført akkurat ligesom uret, og indbyder til nærstudier af de enkelte ure og deres historie. Alt-i-alt en enorm lækker bog der vil pryde ethvert bibliotek.

Der er tidligere udgivet dedikeret litteratur om Rolex, dog ikke på dansk. Så for yderligere læsestof se: Armbåndsure. [Bind] 1 og , der dog også medtager andre mærkerArmbåndsure. Bind 1.