Gå til indholdDen største hemmelighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

285 sider: ill.

Udgivet

2021

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2021


Anmeldelser (1)


22. okt. 2021

Rhonda Byrne fortæller om at leve ud fra vores sande selv - som er bevidsthed uden lidelse og med sindet og dets tanker henvist til sin rette plads. Til spirituelt interesserede.

Dit virkelige dig er hverken kroppen eller sindet, med dets negative tanker og følelser. Identifikationen med kroppen og sindet skjuler den, du i virkeligheden er. Vi er den uendelige væren og bevidsthed, som har en oplevelse af at være menneske, siger RB, som citerer andre forfattere, blandt andre Byron Katie, Deepak Chopra og Anthony de Mello. Hun giver forslag til bevidsthedsøvelser og en metode til at give slip på negative følelser ved at byde alt negativt velkommen.

Bogen, der er i den lette ende af skalaen, er letlæst og med mange citater, der trækker tråde til den østlige filosofi om sindet, som forstået og formidlet af vestlige spirituelle forfattere. Den ligger tematisk og udstyrsmæssigt i forlængelse af Rhonda Byrnes The secret - hemmeligheden


Bogen, der er i den lette ende af skalaen, er letlæst og med mange citater, der trækker tråde til den østlige filosofi om sindet, som forstået og formidlet af vestlige spirituelle forfattere. Den ligger tematisk og udstyrsmæssigt i forlængelse af Rhonda Byrnes The secret - hemmeligheden.

I Dit selvhelbredende sind


Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed


The secret - hemmeligheden


: introduktion til din medfødte sundhed fortæller psykolog Mette Louise Holland om de tre principper: bevidsthed, tanker og livskraft som adgang til sindets visdom. Anthony de Mello fortæller i Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed : virkelighedens risici og muligheder om at lære at iagttage sig selv og se klarere The secret - hemmelighedenI Dit selvhelbredende sind : introduktion til din medfødte sundhed fortæller psykolog Mette Louise Holland om de tre principper: bevidsthed, tanker og livskraft som adgang til sindets visdom. Anthony de Mello fortæller i : virkelighedens risici og muligheder om at lære at iagttage sig selv og se klarere The secret - hemmelighedenI Dit selvhelbredende sind : introduktion til din medfødte sundhed fortæller psykolog Mette Louise Holland om de tre principper: bevidsthed, tanker og livskraft som adgang til sindets visdom. Anthony de Mello fortæller i Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed : virkelighedens risici og muligheder om at lære at iagttage sig selv og se klarere I Dit selvhelbredende sind : introduktion til din medfødte sundhed fortæller psykolog Mette Louise Holland om de tre principper: bevidsthed, tanker og livskraft som adgang til sindets visdom. Anthony de Mello fortæller i Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed : virkelighedens risici og muligheder om at lære at iagttage sig selv og se klarere The secret - hemmeligheden.

Lektørudtalelse

Af

Grethe Lorentzen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2021