Gå til indholdDen stensikre vej til fiasko : underholdende og lærerige historier fra det virkelige arbejdsliv : læs den før dine kolleger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

182 sider

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Beskrivelse


Om alt det vi som ledere eller medarbejdere skal undgå på jobbet, for ikke at lide nederlag og fiasko


Anmeldelser (5)


18. feb. 2009

Målgruppen er både ledere og medarbejdere, der søger en anderledes managementbog. Kan måske også formidles til dem, som ikke vanligt søger hylden med managementlitteratur. Opgavebrug fra handelsskoleniveau.

Skulle jeg grovindele den stadige strøm af managementbøger, er der for mig 3 kategorier. Der er de seriøst velfunderede og oftest lidt tørre og kedelige, der er de poppede populære med en sikker og næsten hysterisk positiv oftest forenklet formel på succes, og der er de lettilgængelige bøger med en oftest sjov og anderledes titel, og som meget ligner de lige så mange bøger om selvudvikling. Denne nye bog falder positivt lidt udenfor. Forfatteren, der er kommunikationsrådgiver med succes bl.a. i reklamebranchen, vender interessant tingene på hovedet. I stedet for at foregøgle en sikker vej til succes, med eksempler til efterfølgelse, fortæller bogen om "fiaskoer og nederlag" og alt det man ikke bør gøre i det virkelige erhvervsliv. Hermed er man naturligvis ej heller garanteret succes, men risikoen for fiasko er måske bare lidt mindre? Et afsnit hedder fx "Hvad er meningen?", der handler om en blindgyde mange virksomheder falder i, hvor eneste formål og ide er bundlinjen. Aktuelle eksempler kommer man sikkert nemt i tanker om.

Der findes ikke andre lignende bøger, der beskriver management med udgangspunkt i fiaskoer og nederlag.

Forfriskende anderledes og humoristisk bog om det virkelige erhvervsliv, og den bedste managementbog jeg længe har læst.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Kommunikationsforum [online]

Jyllands-posten

Af

Henrik Ørholst

d. 15. mar. 2009

Weekendavisen

Af

Helle Broberg Nielsen

d. 27. feb. 2009

Børsen

Af

SH

2009-02-13


Informationer og udgaver

Ebog

2009

Bog

2008