Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Den sporløse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

249 sider

Udgivet

2018

Ophav

Morten Remar(forfatter)

Eva Götzsche(redaktør)

Jan Bagge Nielsen(redaktør)
Genre og formroman, krimi, politiromaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. En dansk krimidronning findes myrdet og liget er makabert arrangeret som ofret i hendes seneste roman. Politikommissær Martin Rømer opdager snart, at han jager en seriemorder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2018

af

af

Per Månson

d. 26. okt. 2018

En dansk krimidronning findes myrdet og liget er makabert anrettet som ofret i hendes seneste roman. Politikommissær Martin Rømer opdager snart, at han jager en seriemorder. For alle læsere af nordiske kvalitetskrimier.

Den tidligere musiker fra Back to Back kommer her med den anden krimi med Martin Rømer. Efter det første mord følger flere på krimiforfattere - igen arrangerede som ofre fra forfatternes bøger. Rømer og hans folk står overfor gerningssteder uden spor og ved, de er i kamp mod tiden. Rømers hjemmefront giver ham heller ikke meget ro: han er alenefar til to små tvillinger og må også tage sig af sin mor, der uventet vender hjem fra USA med en depression.

Som forgængeren Detonatorer der tale om en fremragende, spændende og meget velskrevet krimi, hvor man ikke har mange muligheder for at gætte slutningen. Samtidig tegnes der et meget overbevisende billede af privatpersonen Rømer.

Stadigvæk på højde med de bedste danske krimier og endnu bedre end Detonator.Informationer og udgaver

2018

Bog

Morten Remar

EgoLibris, 1. udgave

2018

Ebog

Morten Remar

Egolibris, 1. e-udgave

2019

Lydbog (net)

Morten Remar

Saga