Gå til indholdDen sorte bog om blødningsforstyrrelser og kilometerlange svedeture


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 120 sider: ill.

Udgivet

2010

Originaludgave

2010


Beskrivelse


Forfatteren fortæller med selvironi og humor om at nærme sig de 50 år. Om de fysiske forandringer kvinder oplever, om ændrede forventninger fra omverdenen og hvad man som halvgammel kvinde kan og ikke kan tillade sig at gøre. Med eksempler fra hverdagsagtige situationer


Anmeldelser (1)


22. apr. 2010

Den lille og hurtigt læste bog om en midaldrende kvindes tanker om sit liv lige nu. Vil fortrinsvis blive læst af kvinder i samme aldersgruppe.

Alder, aldring, død, fylder meget i den 46-årige forfatters beretning om sit liv set i både fortidens og fremtidens lys. Mange emner er på spil lige fra rynkecreme, mødre, tid, højtider, facebook til svineinfluenza og finanskrise. Formen er mundtlig med mange små dialoger. Stilen er kæk og hurtig a la det man skriver på en blog. Det virker på en gang både selvoptaget, humoristisk og selvironisk. Hun springer fra situation til situation, så det umiddelbart ikke er så nemt at finde den røde tråd. Bogen er den første i ny serie, der hedder Den sorte bog, som forlaget kalder et skriveprojekt, der skal indeholde små, skæve bøger i et handy format til en overkommelig pris. Forfatteren har redigeret Ord til alle sider, 2009 og udgivet bøger på Books on Demand.

Jeg synes Lone Kühlmann i Vi bliver ikke yngre - fat det, 2008 har godt fat i kvinders selvopfattelse, og det bliver beskrevet både muntert og kærligt kritisk.

Med selvironi og anstrøg af humor beskrives en midaldrende kvindes liv lige nu med valg, fravalg og muligheder. Det er spontant og springende med små hverdagsagtige dialoger. Det hele er let og hurtigt læst.

Lektørudtalelse

Af

Anny Skov Madsen


Informationer og udgaver

Bog

2010