Gå til indholdDen sidste vindrytter. Bind 1 : Udvalgt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

194 sider: ill.

Udgivet

2012- 

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Fantasy. Kian lever et almindeligt kedeligt og indholdsløst liv. Men en dag møder han en mystisk mand, der fortæller om en fremmed verden der trues af monstre, som tilsyneladende kun Kian har evnen til at bekæmpe


Anmeldelser (1)


22. mar. 2012

Serien henvender sig til fantasy-læsere fra ca. 12 år og opefter, fortrinsvis drenge. De flotte og dramatiske forsider vil let formidle serien til ungdomsgruppen.

Forfatteren har hidtil mest skrevet indenfor gysergenren, men skriver her traditionel fantasy. Det er en serie på tre meget flotte bøger, med dragende forsider og en letlæst type. Seriens helt, den i begyndelsen nærmest apatiske Kian, gennemgår en fantastisk og meget medrivende udviklingshistorie, hvor mange mærkelige væsner og mystiske steder blandes til den klassiske genre-cocktail. Forfatteren gør det rigtigt godt i første forsøg, og man sidder tilbage med en (behagelig) følelse af, at man faktisk gerne ville høre mere om både hans fantasy-verden og hans hovedperson. Sproget er let at læse. Forsiden af Mette Breth Klausen er super flot, hun er en yderst talentfuld billedkunstner, og man tager sig i at glæde sig til den næste forside allerede. Bagsideteksten er enkel, dramatisk og lægger godt op til indholdet af bogen.

Visuelt ligner disse bøger en drenge-pendant til de flotte serier fra forfattere som Alyson Noël, Rachel Hawkins og Rachel Caine, men indholdsmæssigt vil den tiltale dem, der kan lide Kenneth Bøgh Andersens serie Den store djævlekrig og Delaneys bøger om Heksejægerens lærling.

En flot og velskrevet fantasy-fortælling, der uden tvivl vil begejstre genrens fans.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen


Informationer og udgaver

Bog ([Bind] 1)

2012- 

Lydbog (cd-mp3) ([Bind] 1)

2012- 

Lydbog (cd) ([Bind] 1)

2012- 

Lydbog (cd)

2012- 

Lydbog (cd)

2012- 

Ebog (Bind 1)

2015

Punktskrift (Bind 1)

2015