Gå til indholdDen sidste kamelia : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

388 sider

Udgivet

2023

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Godset Livingston Manor gemmer på mange hemmeligheder. To unge amerikanske kvinder kommer til godset med 60 års mellemrum, og via deres historier hvirvles læserne ind i en mystisk historie om forsvundne kvinder og kameliablomster. For voksne læsere af familiedramaer


Anmeldelser (1)


21. maj. 2021

Godset Livingston Manor gemmer på mange hemmeligheder. To unge amerikanske kvinder kommer til godset med 60 års mellemrum, og via deres historier hvirvles læserne ind i en mystisk historie om forsvundne kvinder og kameliablomster. For voksne læsere af familiedramaer.

Bog i to spor, der foregår på samme gods i England. I 1940 sendes amerikanske Flora mod sin vilje til England for at arbejde på godset som barnepige - i virkeligheden er hun presset til en helt anden opgave af en gruppe kriminelle. I år 2000 tvinges amerikaneren Addison også til at tage til selvsamme gods. Begge kvinder gemmer på hemmeligheder, og de får mysterier og kameliablomster til fælles, idet Addison sætter sig for at finde ud af gåden om Flora. Historien indeholder et metalag, da Addisons mand vil skrive en krimigåde over et par århundreder om netop det gamle gods.

Bogen er for læseren, der holder af familiedrama og historiske romancer. Plottet er ikke så overraskende, men er man til livet i den engelske overklasse, blomster og mysterier på tværs af generationer, vil man være udmærket underholdt.

Bogen minder rigtig meget om Rosenhavens hemmeligheder


af Katrine Wessel, der også foregår på et gods i England, men med roser i stedet for kameliaBogen minder rigtig meget om Rosenhavens hemmeligheder af Katrine Wessel, der også foregår på et gods i England, men med roser i stedet for kamelia.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2023

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021