Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Den sidste hvide nat : en Anna Pavesi-krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

256 sider

Udgivet

2018

Ophav

Rie Boberg(oversætter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi om det hårde stofmisbrugsmiljø i en italiensk storby. Prostitution, narkomisbrug og vold indgår i en uhellig alliance. Og hvem kan gøres sig til bøddel og dommer, når man skal hjælpe ofrene og bekæmpe de værste forbrydere i det barske miljø?


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. feb. 2018

af

af

Kent Skov

d. 22. feb. 2018

Anden del af den italienske krimiserie med psykologen Anna Pavesi, om en misbrugsbehandler, der forsvinder på mystisk vis. For krimi-læsere med interesse for historier i socialt belastede samfundslag.

Krimi med psykologen Anna Pavesi med speciale i forsvundne personer. Hun bliver kontaktet af en gammel bekendt fra Torino, hendes tidligere hjemby, hvor socialarbejderen Germana er forsvundet. Anna låner sin og eksmandens gamle fælles lejlighed i Torino, hvorfra hun går i gang med at opsøge den forsvundne kvinde i byens barske narko- og prostitutionsmiljø. Anna får kontakt med den narkoprostituerede Jennifer, der er fast kunde i socialarbejdernes camper og får fat i et spor. Gådens løsning opstiller et moralsk dilemma.

Handling og sprog er umiddelbart tilgængeligt. Der er tale om en god krimi med bred appel med en moderne kvindelig hovedperson, som man godt gider følge - skrevet af en forfatter, der mere interesserer for at give et indblik i den socialt udsatte side af et storbymiljø end at bygge et kompliceret og udpenslet plot op. Første del af serien er En grim lille historie. Mon ikke tredje bind i trilogien om Anna Pavesi også udkommer på dansk?.

På kanten af sandhedenDet stumme broderskab


foregår også i Italien med en kvindelig agent. En anden krimi med Torino som scene er Det stumme broderskabPå kanten af sandheden foregår også i Italien med en kvindelig agent. En anden krimi med Torino som scene er .


Litteratursiden.dk [online]

d. 4. apr. 2018

af

af

Jette Landberg

d. 4. apr. 2018


litteratursiden.dk

d. 4. apr. 2018

af

af

Jette Landberg

d. 4. apr. 2018

Psykologen Anna Pavesi er tilbage i andet bind af den realistiske krimitrilogi fra Norditalien, som skal læses for sin skildring af hovedpersonen og ikke mindst Torino. Jeg elskede Anna Pavesi i førs...


Politiken

d. 3. apr. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 3. apr. 2018


Politiken

d. 8. apr. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 8. apr. 2018Informationer og udgaver

2018

Bog

Alessandro Perissinotto

Arvids