Gå til indholdDen niende grav


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

490 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2015


Beskrivelse


Krimi. I Stockholm efterforsker Fabian Risk justitsministerens forsvinden. Det udvikler sig til en grum sag med mange ofre og mange pinsler, og ikke ret meget er, som det burde være


Anmeldelser (3)


1. jul. 2015

De krimilæsere, der endnu ikke kender svenske Stefan Ahnhem, har noget at glæde sig til. Med denne sin anden krimi viser han igen, at han mestrer kunsten at skrive fascinerende, foruroligende og nattesøvnsødelæggende.

I Stockholm forsvinder justitsministeren, og Fabian Risk leder politiets hemmelige efterforskning af sagen. Flere forsvinder, og da de fleste af dem efterhånden bliver fundet dræbt på makaber vis, viser det sig, at der er meget, der ikke er, som det burde være. Der er noget galt i politiets egne rækker og også med gerningsmanden. Sagen har en udløber i Danmark, og i krydsklip følges den svenske og den danske efterforskning, som længe forløber parallelt.

Svensk politiroman af høj klasse. Den er velskrevet og effektivt komponeret med filmiske krydsklip mellem den svenske og den danske efterforskning og sidenhen også gerningsmanden. Plottet er raffineret, ligesom personskildringen er overbevisende. En af de bedste krimier, jeg har læst længe. Heldigvis er næste bind på vej.

Stefan Ahnhem (f. 1966) er manuskriptforfatter og har tidligere udgivet den meget udmærkede krimi Offer uden ansigt


, som foregår et halvt år efter nærværende bog. Han kan sammenlignes med landsmænd som Michael Hjorth og Lars Kepler og på sæt og vis også med Karin Slaughter og Pierre LemaitreStefan Ahnhem (f. 1966) er manuskriptforfatter og har tidligere udgivet den meget udmærkede krimi Offer uden ansigt, som foregår et halvt år efter nærværende bog. Han kan sammenlignes med landsmænd som Michael Hjorth og Lars Kepler og på sæt og vis også med Karin Slaughter og Pierre Lemaitre.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Politiken

Af

Mette Højbjerg

d. 4. okt. 2015

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 22. dec. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2016

Bog

2015

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015