Gå til indholdDen lille guide til pension


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

160 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Indføring i begrebet pension. Til læsere, der ønsker at forstå og optimere deres pension


Anmeldelser (1)


1. okt. 2021

Indføring i begrebet pension. Til læsere, der ønsker at forstå og optimere deres pension.

Med disse to bøger bliver man klogere på, hvordan man bedst forvalter såvel pension som opsparing. I bogen om pension får læseren de grundlæggende pensionsbegreber forklaret, og der gennemgås en række cases og modeller for forskellige pensionsformer. Læseren bliver klædt på til selv at varetage sin pension på en tryg måde. Forfatter Pia Ottosen arbejder til dagligt i pensionsverdenen. I bogen om passiv indkomst er der fokus på at skabe passive indtægtskilder, der måned efter måned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behøver at arbejde for hver en krone. Investeringer, der kan give passive indtægter er fx aktier, ejendomme og indeksfonde, men læseren får også ideer til alternative passive indkomstformer som fx at blive youtuber, lave podcasts eller arrangere online kurser. Forfatter Sanne Kristiansen driver virksomheden "Fri Økonomi", hvor hun underviser og rådgiver om økono­misk frihed. Bogserien "Den lille guide til privatøkonomi" udgives af Muusmann i samarbejde med Forlaget Penge.

Let tilgængelige uden at blive for "letkøbte". Masser af nyttig viden i et sprog, man forstår uden de store forudsætninger.

Der er de seneste år kommet en del guides til privatøkonomi. Fx : Den lille guide til investering


Den lille guide til opsparing


og Den lille guide til opsparingDer er de seneste år kommet en del guides til privatøkonomi. Fx : Den lille guide til investering og Der er de seneste år kommet en del guides til privatøkonomi. Fx : Den lille guide til investering og Den lille guide til opsparing.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2019

Ebog

2021

Ebog

2020