Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Den lille bog om lykke : elsk livet, le mere og lev længere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

176 sider: ill. i farver ; 15 cm.

Udgivet

2016

Ophav

Lois Blyth(forfatter)

Hanne Steinicke(oversætter)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 30. mar. 2016

Hvem vil ikke gerne elske livet, le mere og leve længere? Bog om lykken for nysgerrige læsere af selvhjælpsbøger.

"Der findes ikke nogen vej til lykken, lykken er vejen". Sådan lyder et buddhistisk ordsprog, og sådan indledes første kapitel "Hvad er lykke?". Bogen er delt op i seks kapitler, med underkapitler som fx "Sådan finder du motivationen til at motionere" og "Empati". Det er en lille, kvadratisk, hæftet sag, med korte introduktioner til fx positiv psykologi, The Happiness Project, Bhutan & bruttonationallykken. Undervejs er der praktiske øvelser til at nå lykken. Bogen er krydret med citater og ordsprog.

Det er en indbydende bog, lidt større end en CD, med en lokkende titel og layout. Den er overskuelig, selvom jeg savner et dybere index over underkapitlerne. Der præsenteres mange forskellige værktøjer til at arbejde med sig selv, samt gode introduktioner til fx at leve i flow, være bevidst og være opmærksom på nuet. Det er en god introduktion til dem med et åbent sind. Letlæst og inspirerende, hvis man kan tåle klichéerne og den poppede stil.

Forfatteren nævner selv Kunsten at leve lykkeligtLev i nuets kraft


Nuets kraft


Fem gode minutter om aftenen


Lykkefælden


. Lev i nuets kraft, arbejdsbogen til Nuets kraft, giver konkrete øvelser til at leve i nuet. Fem gode minutter om aftenen med mindfulnessøvelser ligner i format, layout og overskuelighed. Lykkefælden er en mindfulnessbaseret "guide" til lykkeForfatteren nævner selv Kunsten at leve lykkeligt. , arbejdsbogen til Nuets kraft, giver konkrete øvelser til at leve i nuet. Fem gode minutter om aftenen med mindfulnessøvelser ligner i format, layout og overskuelighed. Lykkefælden er en mindfulnessbaseret "guide" til lykkeForfatteren nævner selv Kunsten at leve lykkeligt. Lev i nuets kraft, arbejdsbogen til , giver konkrete øvelser til at leve i nuet. Fem gode minutter om aftenen med mindfulnessøvelser ligner i format, layout og overskuelighed. Lykkefælden er en mindfulnessbaseret "guide" til lykkeForfatteren nævner selv Kunsten at leve lykkeligt. Lev i nuets kraft, arbejdsbogen til Nuets kraft, giver konkrete øvelser til at leve i nuet. med mindfulnessøvelser ligner i format, layout og overskuelighed. Lykkefælden er en mindfulnessbaseret "guide" til lykkeForfatteren nævner selv Kunsten at leve lykkeligt. Lev i nuets kraft, arbejdsbogen til Nuets kraft, giver konkrete øvelser til at leve i nuet. Fem gode minutter om aftenen med mindfulnessøvelser ligner i format, layout og overskuelighed. er en mindfulnessbaseret "guide" til lykke.Informationer og udgaver

2016

Bog

Lois Blyth

Borgen, 1. udgave