Gå til indholdDen lille bog om chakraer : skab balance i din subtile energi til gavn for helbred, vitalitet og harmoni


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

96 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

genre/form

øvelserOriginaludgave

2018


Beskrivelse


En kort indføring i begrebet chakra samt beskrivelse af hvert af de 7 hovedchakraer samt de nyere opståede "højchakraer"


Anmeldelser (1)


2. jul. 2018

Lille håndbog om chakraer og meditation for læsere, der ønsker bedre indre balance og interesserer sig for det alternative.

Forfatteren har et bredt virke indenfor det alternative, især yoga, meditation og mayatraditioner. Bogen er nærmest i lommeformat og gennemillustreret i farver. Efter en introduktion til begrebet chakra beskriver hun i kort, skematisk form hvert af de 7 hovedchakraer samt de nyere opståede "højchakraer". Hvert chakra følges op med øvelser - åndedræt, meditation - og forslag til hvordan man kan nære og værne om sine chakraer og sin aura med bl.a. krystaller. Formålet er i følge forordet at læseren kan udvide sit personlige potentiale, lære at spænde helt af, højne sin bevidsthed og forbedre sit helbred og trivsel.

Fin lille, meget overskuelig bog, der fokuserer på det praktiske og gavnlige ved at arbejde med chakraer, uden at spiritualiteten er lagt på hylden. Det er faktisk lidt imponerende at nå så langt omkring i så lille en bog. De kønne illustrationer medvirker til at gøre bogen inspirerende og indbydende.

Chakra


Chakrabogen


Drømme, chakrasymboler og meditation


og bogen er tilsvarende på et lettere tilgængeligt niveau. Jes Bertelsens klassiker, Drømme, chakrasymboler og meditation, er stadig et hovedværk og langt mere dybtgåendeChakra og er tilsvarende på et lettere tilgængeligt niveau. Jes Bertelsens klassiker, Drømme, chakrasymboler og meditation, er stadig et hovedværk og langt mere dybtgåendeChakra og Chakrabogen er tilsvarende på et lettere tilgængeligt niveau. Jes Bertelsens klassiker, , er stadig et hovedværk og langt mere dybtgåendeChakra og Chakrabogen er tilsvarende på et lettere tilgængeligt niveau. Jes Bertelsens klassiker, Drømme, chakrasymboler og meditation, er stadig et hovedværk og langt mere dybtgående.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2018