Bøger / faglitteratur / øvelser

Den karismatiske underviser : 10 konkrete værktøjer


Beskrivelse


10 konkrete værktøjer for undervisere, foredragsholdere og andre formidlere til at brænde igennem og blive karismatiske undervisere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 19. dec. 2016

Denne bog giver undervisere, foredragsholdere og andre formidlere 10 konkrete værktøjer til at brænde igennem og blive karismatiske undervisere. Bogen har relevans for undervisere på hele uddannelsesspektret, lærerstuderende samt andre formidlere.

Bogen indledes med at fokusere på faldgruberne for underviserne, først generelt og derefter med fokus på læseren selv. Dernæst præsenteres de 10 værktøjer til udvikling af egen lærerrolle gennem hele ens undervisningsvirke med tilhørende øvelser.

Selve bogen, samt bogens værktøjer er fantastiske redskaber til arbejde med og udvikling af egen lærerrolle. Nærmest en konkret værktøjskasse ligesom Gammelpots sæk, hvor man kan finde lige de redskaber frem, man står og mangler, men ikke altid ved man mangler. Bogen fungerer bedst i sin helhed, men man kan også læse den i uddrag.

Der er stort fokus på lærerrollen og undervisningsmetoder i den pædagogiske verden og pædagogiske forskning i disse år. Der udgives derfor også megen ny litteratur om emnet. Denne bog vil kunne suppleres med titler som fx Stemme og kropssprog i lærerrollenUdvikling af undervisningDen autentiske lærer, Udvikling af undervisning og den 12 år gamle, men stadig aktuelle, Den autentiske lærerDer er stort fokus på lærerrollen og undervisningsmetoder i den pædagogiske verden og pædagogiske forskning i disse år. Der udgives derfor også megen ny litteratur om emnet. Denne bog vil kunne suppleres med titler som fx Stemme og kropssprog i lærerrollen, og den 12 år gamle, men stadig aktuelle, Den autentiske lærerDer er stort fokus på lærerrollen og undervisningsmetoder i den pædagogiske verden og pædagogiske forskning i disse år. Der udgives derfor også megen ny litteratur om emnet. Denne bog vil kunne suppleres med titler som fx Stemme og kropssprog i lærerrollen, Udvikling af undervisning og den 12 år gamle, men stadig aktuelle, .