Gå til indholdDen højeste retfærdighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

319 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Dommeren Suzanne og hendes sidekick, præsten Jessica, forsætter deres blodige hævntogt på Sveriges forbryderverden i denne 2. del af "Retfærdighed-serien". Til læsere af blodige thrillere


Anmeldelser (1)


28. jan. 2022

Dommeren Suzanne og hendes sidekick, præsten Jessica, forsætter deres blodige hævntogt på Sveriges forbryderverden i denne 2. del af "Retfærdighed-serien". Til læsere af blodige thrillere.

Bogen starter hvor bind 1, Dommeren


, slutter, i sommerhusets boblebad, hvor Suzanne lige har forsøgt at kvæle den berusede Jessica. Da Jessica flygter, indhenter Suzanne hende og får hende overbevist om, at det bare var indbildning. Suzanne dræber umiddelbart efter to politibetjente, og så er handlingen i gang. Der er flere, som Suzanne synes skal udryddes, mens præsten Jessica helst vil tilbage og leve et normalt liv med sin nye kæreste. Det er ikke kun kriminelle, det går ud over, men også almindelige mennesker, som kommer i vejen for Suzanne. En babysitter afpresses til sex, mens en kvinde, som Suzannes mand har en affære med, også bliver dræbt. Bogen har en åben slutning, som leder videre til 3. bindBogen starter hvor bind 1, Dommeren, slutter, i sommerhusets boblebad, hvor Suzanne lige har forsøgt at kvæle den berusede Jessica. Da Jessica flygter, indhenter Suzanne hende og får hende overbevist om, at det bare var indbildning. Suzanne dræber umiddelbart efter to politibetjente, og så er handlingen i gang. Der er flere, som Suzanne synes skal udryddes, mens præsten Jessica helst vil tilbage og leve et normalt liv med sin nye kæreste. Det er ikke kun kriminelle, det går ud over, men også almindelige mennesker, som kommer i vejen for Suzanne. En babysitter afpresses til sex, mens en kvinde, som Suzannes mand har en affære med, også bliver dræbt. Bogen har en åben slutning, som leder videre til 3. bind.

Det er svært at leve sig ind i en psykopatisk hovedperson som Suzanne. Handlingen er i begyndelsen ganske spændende, men man kan undre sig over, om den fører til andet end bare at være ramme for en lang række volds- og sexscener. De øvrige personer er enten vatnisser, eller har også psykopatiske tendenser. Hovedtemaet er spændingerne mellem Suzanne og Jessica, men det udvikler sig ikke rigtigt i dette bind.

I Dexters dunkle drømme


Nådesløse kvinder


har hovedpersonen et strammere moralkodeks. Kan også sammenlignes med Läckbergs Nådesløse kvinderI Dexters dunkle drømme har hovedpersonen et strammere moralkodeks. Kan også sammenlignes med Läckbergs I Dexters dunkle drømme har hovedpersonen et strammere moralkodeks. Kan også sammenlignes med Läckbergs Nådesløse kvinder.

Lektørudtalelse

Af

Jens Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021