Gå til indholdDen hemmelige arv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

475 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Anmeldelser (1)


23. feb. 2021

Smuk og gribende roman, som er baseret på historien om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, som var aktiv i modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig. For læsere af historiske romaner.

Modekonservatoren Kat Jourdan er i England og finder nogle helt unikke og enestående Christian Dior-kjoler i et skab i sin mormors gamle hus. Målløs over fundet sætter hun sig for at opklare, hvordan kjolerne er havnet i mormorens hus. Der er hele 65 kjoler, en for hvert år siden Huset Dior slog dørene op 1947. Romanen veksler mellem fortid og nutid, og vi følger sideløbende piloterne Skye og Liberty, som kæmpede under 2. verdenskrig, samt Christian og Catherine Dior. Spørgsmålet er hvilken sammenhæng, der er mellem fortiden og Kats mormor.

Ualmindelig velskrevet og varm fortælling, som på det varmeste kan anbefales. Romanen er helt umulig at lægge fra sig, man læser den i ét stræk. Bogen ligefrem udstråler ro og fordybelse, en enestående læseoplevelse. Forfatteren skriver meget smukt og indlevende, og hendes forfatterskab kan virkelig anbefales.

Samme forfatter har skrevet romanen Den franske fotograf


om den sande historie om den amerikanske model og fotograf Lee Miller, der arbejdede som fotojournalist i Europa under 2. verdenskrig. Kan minde om forfatterne Kate Morton, Liane Moriarty og Lucinda RileySamme forfatter har skrevet romanen Den franske fotograf om den sande historie om den amerikanske model og fotograf Lee Miller, der arbejdede som fotojournalist i Europa under 2. verdenskrig. Kan minde om forfatterne Kate Morton, Liane Moriarty og Lucinda Riley.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021