Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den guddommelige matrix : sammenhængen mellem tid, rum, mirakler og tro


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

283 sider: ill.

Udgivet

2008

Ophav

Gregg Braden(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Erik Nicolaisen Høy

2007

Bogen forudsætter at læseren er indforstået med bogens præmisser.

Forfatteren er oprindelig computerdesigner. Inspireret af rejser til især Tibet og møde med indianske vismænd. Bogens påstand er at have videnskabelige beviser for eksistensen af en guddommelig matrix. Denne forbinder alt det der er skabt, ligesom vores bevidsthed selv er skabende. Det fælles sprog skulle være vores følelser. Bevisførelsen bygger på løsrevne forsøg gennem de seneste hundrede år. De er bl.a. hentet fra så forskellige steder som kvantefysikken, indiansk mytologi, tibetansk buddhisme og religiøse skrifter som vedaerne og de gnostiske skrifter. De er suppleret med forfatterens egne oplevelser og møder med vismænd og anekdoter. Især Max Plancks kvantefysik. Af særlig interesse er den såkaldte københavnerfortolkning, som bl.a. Niels Bohr blev tilskrevet. Bogen er opdelt i tre nogenlunde lige store dele: Beviser for teorien, virkemåden og budskaber fra matrixen.

Bogen placerer sig inden for den efterhånden righoldige mængde litteratur af bøger, som har fundet sandheden om universet ved at blande elementer fra naturvidenskab, overtro og religion.

Bogen beskriver sandheden om universet, ud fra forfatterens egne frie fortolkninger af forskellige videnskabelige forsøg og religiøse forestillinger.Informationer og udgaver

2008

Bog

Gregg Braden

Borgens Bogklub, 2. udgave

2007

Bog

Gregg Braden

Borgen, 1. udgave

2018

Ebog

Gregg Braden

Borgen