Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den globale puls : en digital opdagelsesrejse i vores fælles hjerne : en roadmovie


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

310 sider

Udgivet

2016

Ophav

Henrik Føhns(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


I forbindelse med sit job som journalist har forfatteren rejst rundt i verden og talt med digitale frontløbere. I en række fortællinger beretter han om hvordan ny teknologi forandrer vores samfund og vores liv, krop og hjerne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2016

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 11. nov. 2016

Henrik Føhns, kendt som vært på "Harddisken" på DR P1, tager læsere med på det han kalder "En digital opdagelsesrejse i vores fælles hjerne". En spændende bog for dig som følger den digitale teknologiske udvikling og som er spændt på, hvor udviklingen mon bringer os hen som mennesker.

"Denne bog er en slags roadmovie om, hvordan teknologi bliver skabt, og hvordan den forandrer os og vores verden". Sådan skriver forfatteren i sin bog, hvor han tager pulsen på den globale digitale udvikling. Om den "accelererende hastighed", den digitale udvikling bevæger sig med skriver han fx også: "Vi er ved at skabe en fælles hjerne af kød og silicium, som banker med samme høje puls". Bogen har overskrifter som "Netværkseffekten - en storm i vores sociale relationer", "Digitalt selvforsvar", "Virkeligheden bliver fanget og digitaliseret" og "Kunstig intelligens hinsides mennesket". I bogen samler Henrik Føhns 25 års erfaringer, hvor han har rejst rundt i verden og talt med digitale frontløbere. Han slutter sin bog sådan: "Vores sanser forlænges. Vores fællesskab bliver tættere på godt og ondt. Den globale puls dunker nu. Om lidt er den endnu hurtigere. Mærk selv efter. I din lomme. Og måske i din krop?".

Ultra-spændende medrivende bog om den hastigt stigende konstant dunkende digitale puls.

En anden bog om den digitale udvikling er fx Den nye digitale tidsalderBegyndelsen


eller BegyndelsenEn anden bog om den digitale udvikling er fx Den nye digitale tidsalder eller .


Journalisten

2017, nr. 2

af

af

Susanne Sayers

2017, nr. 2Informationer og udgaver

2016

Bog

Henrik Føhns

Henrik Føhns,Saxo Publish, 1. udgave

2016

Ebog

Henrik Føhns

Henrik Føhns, 1. udgave