Gå til indholdDen fremmede kvinde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

332 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. Oversergent Bevilacqua fra Guardia Civil blandes igen ind i efterforskningen af et mystisk dødsfald. Denne gang på en lokalpolitiker, der findes død i vandkanten. Snart viser det sig, at lillebyen gemmer på mere end hygglige huse og idyl


Anmeldelser (2)


29. nov. 2016

Liv og død i nutidens Spanien. Gensyn med politimanden Bevilacqua fra Guardia Civil, der sættes til at efterforske en lokal borgmesters død. Den dansk/spanske politiker viser sig både at være politisk idealistisk og centrum i et mangeforgrenet spil i den lille by. Til krimilæseren og den, der holder af gedigent gode bøger.

Oversergent Bevilacqua fra Guardia Civil og hans unge assistent, Virginia Chamorro, må opklare et mord. Opskriften er klassisk: et umage makkerpar og en makaber hændelse og et stort felt af mistænkte i et forholdsvis lille og lukket miljø. Afpresning og store pengesummer viser sig at være nogle af elementerne i en sag, hvor principfasthed og grådighed kolliderer.

Effektiv underholdning til spændings- og krimilæserne. Den prisbelønnede spanske forfatter skriver solide krimier, hvor miljøtegning og personkarakteristik er lige så vægtige som opklaringssporet. Romanen kan læses selvstændigt selv om hovedpersonerne er kendt fra tidligere bind i serien.

Det er tredje bind i serien om det spanske makkerpar, der er kendt fra Dronningen uden spejl


Den utålmodige alkymist


og Den utålmodige alkymist. Minder i stil og litterær tyngde om Arturo Perez Reverte og Ruiz ZafonDet er tredje bind i serien om det spanske makkerpar, der er kendt fra Dronningen uden spejl og . Minder i stil og litterær tyngde om Arturo Perez Reverte og Ruiz ZafonDet er tredje bind i serien om det spanske makkerpar, der er kendt fra Dronningen uden spejl og Den utålmodige alkymist. Minder i stil og litterær tyngde om Arturo Perez Reverte og Ruiz Zafon.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Kristeligt dagblad

Af

Maria Sjøqist

d. 20. mar. 2017


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2017

Bog

2016

Ebog

2016