Gå til indholdDen franske villa


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

349 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Carla Sullivan bliver snart 50, børnene er flyttet hjemmefra og hendes mand er hende utro igen. Nu er hendes mor død, og Carla rejser til Frankrig for at opsøge sin moster. Det møde åbner for både gamle familiehemmeligheder og nye begyndelser. For læsere af romantiske familiesagaer


Anmeldelser (1)


26. mar. 2021

Carla Sullivan bliver snart 50, børnene er flyttet hjemmefra og hendes mand er hende utro igen. Nu er hendes mor død, og Carla rejser til Frankrig for at opsøge sin moster. Det møde åbner for både gamle familiehemmeligheder og nye begyndelser. For læsere af romantiske familiesagaer.

Engelske Carla Sullivan er vokset op med en psykisk syg og bitter mor. Nu er begge hendes forældre døde, og hun finder en kuvert adresseret til sin ukendte moster i Frankrig. Carla har aldrig fået lov til at knytte bånd til moderens tvillingesøster, Josette. Nu rejser hun til Sydfrankrig for at finde ud af, hvad der i sin tid splittede familien og for at aflevere den lukkede kuvert til sin moster. Den aldrende Josette åbner sig dog kun modvilligt for sin ukendte niece. Josette varetager stadig familiens statelige ejendom Villa Mimosa, men den smukke villa er fyldt med ulykkelige minder og dybe familiehemmeligheder. Carla står midt i en skilsmisse, og familiens hemmeligheder ryster hendes grundvold. Hvad vil hun nu med sit liv?.

Skøn og medrivende roman fyldt med familiehemmeligheder, nye begyndelser og romantik. Man kan næste dufte de lune aftener i Sydfrankrig og mærke Carlas usikkerhed. Enkelte, indskudte franske bemærkninger oversættes ikke, hvilket kan virke forstyrrende, hvis ikke man forstår fransk. Det ændrer dog ikke på, at romanen er både underholdende og varm.

Nyd også Sarah Morgans Sommer i Paris


Nyd også Sarah Morgans Sommer i Paris.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021