Gå til indholdDen formidable Sophy


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

344 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Der er familiedrama og kærlighedsforviklinger undervejs i denne tempofyldte roman om den unge kvinde Sophy, der kun følger sit eget hoved i sager om venskab og kærlighed. En romantisk fortælling fra Regency-periodens England, som alle Jane Austens læsere kender så godt


Anmeldelser (1)


4. feb. 2022

Der er familiedrama og kærlighedsforviklinger undervejs i denne tempofyldte roman om den unge kvinde Sophy, der kun følger sit eget hoved i sager om venskab og kærlighed. En romantisk fortælling fra Regency-periodens England, som alle Jane Austens læsere kender så godt.

Vi er i begyndelsen af 1800-tallets London, og Sophy flytter ind hos sin adelige familie, mens hendes far er optaget af forretninger i Brasilien. Med sig har hun en hund samt en abe. Hendes sprudlende personlighed og store gå-på-mod sætter snart huset på den anden ende, med brudte forlovelser og nye kærlighedsforbindelser til følge. Georgette Heyer (1902-1974) skrev klassiske kærlighedsromaner med et tvist af drama.

Skøn og underholdende roman med godt tempo og mange kærlighedsforviklinger. Det er en sød fortælling med fokus på venskab og kærlighed.

Jane Austen har ikke levet forgæves, og bøger, der digter videre på hendes univers, som fx Den anden Bennet søster


Huset Longbourn


Ladyens løgn


eller Huset Longbourn : roman, er oplagt til videre læsning. Om samme periode men i den mere kulørte genre findes fx serien om Bridgerton, bøger af Lisa Kleypas og Ladyens løgnJane Austen har ikke levet forgæves, og bøger, der digter videre på hendes univers, som fx Den anden Bennet søster eller : roman, er oplagt til videre læsning. Om samme periode men i den mere kulørte genre findes fx serien om Bridgerton, bøger af Lisa Kleypas og Ladyens løgnJane Austen har ikke levet forgæves, og bøger, der digter videre på hendes univers, som fx Den anden Bennet søster eller Huset Longbourn : roman, er oplagt til videre læsning. Om samme periode men i den mere kulørte genre findes fx serien om Bridgerton, bøger af Lisa Kleypas og Jane Austen har ikke levet forgæves, og bøger, der digter videre på hendes univers, som fx Den anden Bennet søster eller Huset Longbourn : roman, er oplagt til videre læsning. Om samme periode men i den mere kulørte genre findes fx serien om Bridgerton, bøger af Lisa Kleypas og Ladyens løgn.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022