Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den finske skole : hvad vi kan lære af Finlands undervisningsreformer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

303 sider: ill.

Udgivet

2017

Ophav

Pasi Sahlberg(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Det finske skolesystem ligger i top, hver gang der laves PISA-undersøgelser over grundskoleelevers præstationer. Men hvad er det finnerne gør, og hvordan kan vi lade os inspirere af finnerne til selv at skabe en bedre skole?


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 26. sep. 2017

Det finske skolesystem ligger i top, hver gang der laves PISA-undersøgelser over grundskoleelevers præstationer. Men hvad er det lige finnerne gør, og hvordan kan vi lade os inspirere af finnerne til selv at skabe en bedre skole? Til alle med interesse i grundskolen.

Bogen er skrevet af Pasi Sahlberg, en af Finlands mest kendte uddannelsesforskere. I denne udgivelse stiller han skarpt på det finske skolesystem for at analysere og forklare, hvad de gør anderledes.

Det er en meget interessant udgivelse, som giver et godt indblik i det finske skolesystem og dets successer. Et vægtigt indspark i den pædagogiske debat.

Bogen kan læses i samspil med andre bøger om pædagogik og undervisning i det 21. århundrede eller bøger med fokus på pædagogik i forhold til PISA-undersøgelserne. Det kunne ekempelvis være titlen Pisa - matematik.


P [online]

d. 1. nov. 2018

af

af

Karen Vedel Nielsen

d. 1. nov. 2018Informationer og udgaver

2017

Bog

Pasi Sahlberg

Hogrefe Psykologisk Forlag, 1. udgave

2018

Ebog

Pasi Sahlberg

Nota