Gå til indholdDen feminine revolution : vejen til din indre heks


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

124 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


1. mar. 2019

Kvinder er ved at træde i karakter med stærke rollemodeller og mod til at sige fra overfor overgreb, og en ny feminisme vokser frem. Denne bog vil gerne provokere lidt og kobler feminismen med spiritualitet og religion, kønsroller og kvindesyn gennem historien, bl.a. jagten på såkaldte hekse. Især for kvinder med interesse for køn og kønnenes kamp - og egnet til debat.

Over hele verden træder kvinder frem som stærke talerør og rollemodeller, og nye feministiske bevægelser dukker op. Forfatteren redegør for hvordan fortidens hekseafbrændinger lige siden har afspejlet sig i synet på kvinder. Kvinder skal kræve retten til at være kraftfulde, spirituelle og betydningsfulde, og bogen kan hjælpe kvinder til at leve mere autentisk og tro mod sig selv. De styrkede kvinder kan dermed kalde sig hekse.

Overskuelig bog, der leverer en veloplagt, provokerende og kærlig opsang til kvinder. Man føler sig ganske styrket efter læsningen, selv om man måske ikke fuldt ud deler forfatterens holdninger og synsvinkler. Hun kommer godt rundt om emnerne i kort form, og der er bestemt stof til både debat og eftertanke. Bogen fremstår i lidt beskedent udstyr med pænt, repræsentativt omslag.

Vil man læse mere om hekse og feminisme, kan klassikere som Heksemor


Heksens håndbog


Hekse


, Heksens håndbog og den flot illustrerede Hekse anbefalesVil man læse mere om hekse og feminisme, kan klassikere som Heksemor, og den flot illustrerede Hekse anbefalesVil man læse mere om hekse og feminisme, kan klassikere som mor, ns håndbog og den flot illustrerede anbefalesVil man læse mere om hekse og feminisme, kan klassikere som Heksemor, Heksens håndbog og den flot illustrerede Hekse anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019